Anunțul a fost dezactivat!

Vila unicat zona Aviatorilor

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 1.350.000 EUR
Zona

Aviatorilor

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

376

An finalizare construcție
1923
Suprafață teren (m²)
229
Stare proprietate
Bună
 Preț negociabil

Aceasta vila exclusivita pe care o prezentam in vederea vanzarii se adreseaza iubitorilor de case vechi, cu arhitectura deosebita si farmec interbelic, avand in acelasi timp tot confortul si utilitatiile moderne. In plus are avantajul unei locatii speciale, pe una dintre stradutele linistite si cu verdeata din zona Aviatorilor - Sos. Kiseleff, in imediata apropiere a Parcului Herastrau si Kiseleff, precum si a principalelor artere ale orasului.
Casa este generoasa cu o suprafata utila de 376 mp, distribuita pe demisol, parter, doua niveluri de mezanin, un etaj si o mansarda luminoasa .
Arhitectura casei, in stil neoromanesc, realizata de un faimos arhitect roman, a fost pastrata si pusa in valoare de renovarea efectuata in urma cu cativa ani .
Camere sunt inalte, scarile casei sunt majestoase, iar finisajele din parchet de stejar, marmura chiar si pe terase gereroase si existenta numeroaselor spatii tip dressing sau depozitare sunt doar cateva dintre caracteristicile speciale ale acestei vile.
Avem numeroase camere care se pot utiliza atat ca spatii de dormit cat si ca zone de birou sau relaxare, spatii tehnice si sauna la demisolul imobilului, precum si marele avantaj a celor 3 garaje acoperite, astfel incat putem concluziona ca aceasta proprietate se potriveste atat pentru o familie generoasa cat si pentru un sediu reprezentativ de firma: tip birou sau comercial gen clinica, birou avocatura, notariat .
Partial pe zona de parter a casei , cu intrare total separata exista un apartament de 80 mp care nu apartine aceluiasi proprietar

Puteti cumpara astazi o proprietate reprezentativa care va ramane si peste ani o investitie solida pentru viitorul proprietar !
Video: https://www.youtube.com/watch?v=MyGaTbOfxAU

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă
Subsol
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici