Anunțul a fost dezactivat!

Vile individuale elegante, Prelungirea Ghencea, singur in cu

Bragadiru, Bucuresti-Ilfov Acum 4 luni 157.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

130

An finalizare construcție
2020
Suprafață teren (m²)
300
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Oferta comision 0. Avem cheile proprietatii.

Va propunem spre vanzare un frumos ansablu de vile individuale, 4 camere cu curte proprie de 300 mp. Vilele sunt situate in zona Prelungirea Ghencea - Bragadiru - cu acces rapid catre strada Dantelei - Parfumului la statia de STB 185 si cu acces la sos Alexandriei la statia de autobuz 302, 423 si 424, fiin foarte aproape de mijloace de transport precum si de centrele comerciale din zona.
Vilele se vand nemobilate. Vila mobilata din turul virtual este identica la plan si constructie si este situata in zona Sos Alexandriei si se vinde mobilata si utilata la 120000 eur.
Pentru orice detalii, va stau la dispozitie cu placere.

Vila are un regim de inaltime P 1 p, cu o suprafata utila de aproximativ 120 mp si au in proprietate teren de aproximativ 250mp din care 200 mp curte libera. Casele sunt construite pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara a apartamentelor este din caramida Porotherm de cea mai buna calitate peste care s-a montat sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm. La parter gasim bucatarie inchisa cu acces catre curte, living spatios si luminat, un grup sanitar si un spatiu de depozitare. La etaj avem 3 dormitoare, o baie si un balcon pe hol. Accesul catre pod se face pe scara de lemn retractabila.Peste etajul 1 este turnata placa de beton. Constructia este finalizata in 2020 si se lucreaza la finisajele din interior . Imobilulul se vinde complet finisat cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan cu tamplarie pvc, centrala proprie, calorifere, usi interior si usa metalica. Vila va fi bransata la toate utilitatile inclusiv canalizare. Locatia vilei are acces facil catre magazinele din zona si Stb.

In spatele casei avem un spatiu mare si deschis, astfel incat se poate amenaja un foisor dar si spatii de joaca pentru copii.

Pretul este de la 120000E

Comision 0 de la cumparator!

Se accepta si credit bancar


Informatii eficienta energetica:
Clasa energetica:
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici