Anunțul a fost dezactivat!

Zona Extraordinara! apartament cu 3 camere - B-dul Regele C

Targoviste, Dambovita Acum 10 luni 75.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

64

An finalizare construcție
1960
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4

Cauti un loc in care sa investesti si sa il transformi in acasa?

Vrei un apartament pe care vrei sa-l amenajezi dupa propriul gust astfel incat sa il simti ca o oaza de relaxare in familie?

Vrei sa fie intr-o zona buna a orasului, accesibila ca locatie si pret, dar si cu facilitati pentru viitor?

Agentia Imad Imobiliare iti propune acum un apartament cu 3 camere situat in zona centrala a municipiul Targoviste, se afla disponibil la etajul 1 din 4 nivele, pe o scara aerisita si administrata de propria asociatie de locatari, dotata cu interfon, cu vecini amabili si prietenosi.

In vecinatatea imobilului regasim numeroase zone comerciale, institutii de invatamant, scoli, gradinite, spatiu destinat transportului in comun si taxi, cat si zona special amenajata cu loc de joaca pentru copii. Apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de aproximativ 64 mp, avand repartizarea camerelor astfel:

- sufragerie luminoasa - 2 dormitoare spatioase - un hol larg ce face deservire catre toate camerele - bucatarie cu deschidere spre camara - baie - balcon pe toata suprafata apartamentului.

Apartamentul dispune de finisaje clasice, forma sa initiala a fost pastrata si ingrijita de-a lungul anilor, iar beneficiile pe care le gasim in acest lucru este ca aveti posibilitatea sa reusiti sa il amenajati exact asa cum va doriti inca de la inceput - fara a trebuie sa platiti pretul amenajarilor anterioare care nu va sunt pe plac!!!

Mentionam ca blocul a fost anvelopat termic, asadar regasim izolatie termica la exterior, toata tamplaria exterioara este compusa din PVC cu geam termopan, iar caldura in apartament este asigurata de centrala termica impreuna cu calorifere.

Apartamentul prezentat se vinde mobilat, asa cum reiese si din galeria foto.

Nota: Datorita pozitionarii foarte bune a acestui imobil, la o distanta foarte mica fata de institutii de invatamant cu un mare renume in Targoviste, dar si a faptului ca este un apartament calduros si luminos, agentia IMAD Imobiliare va recomanda spre achizitie acest apartament.

Pretul de vanzare este de 75.900 euro!

Pentru mai multe detalii si informatii va asteptam la vizionari!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici