Anunțul a fost dezactivat!

0% Comision - Pensiunea sau Casa Ta de la munte-Zona Rucar-C

Rucar, Arges Acum 2 săptămâni 98.500 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Hotel/Pensiune

Suprafață utilă (m²)
149

Imagineaza-ti cum ar fi daca visul tau de-o viata poate deveni acum realitate? Proprietatea iti ofera linistea zonei in care este situata, intimitate si o priveliste care-ti va taia rasuflarea in fiecare zi: padure, verdeata, apusurile si rasariturile fiecarui anotimp. Proprietatea P+1, beneficiaza de 2 placi si este construita in 2017, din caramida Porotherm si se desfasoara pe 1.011 mp teren intravilan, iar proprietatea are o suprafata de 149.70 mp utili.
* La parter imobilul dispune de living spatios cu zona de dinning si acces catre garaj, camera tehnica, dormitor, baie de serviciu, 2 terase.
* La etaj sunt amplasate cele 4 dormitoare, grup sanitar, dressing, birou si o terasa.
* Alegerea de incalzire, va ofera libertatea totala de a o realiza cum doriti, pe gaz, peleti, sau lemne, atat prin pardoseala cat si prin calorifere, iar ferestrele sunt din tamplarie Ramplast austrian de 5 camere. Imobilul beneficiaza de toate utilitatile (canalizare, gaze, apa curenta, internet, tv).
* Proprietatea este pretabila atat in scop rezidential, cat si pentru a se folosi in regim AirB&B, astfel ca poate deveni CASA ta de vis sau AFACEREA ta de succes la munte!
* Iar cum cea mai buna descriere este cea de la fata locului, te invit cu drag la vizionare! Mai multe poze in privat. Echipa noastra va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei, totul cu 0% comision pentru cumparator!
Id intern: P5647

Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 6
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici