Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

0%Comision Apartament 3 camere etaj 1- Mosoaia la 1 min de P

Pitesti, Arges Acum 2 zile 99.000 EUR
Zona

Trivale

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

80

An finalizare construcție
2018
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
2
Mobilat/Utilat
Complet

Descoperiti spatiul generos si confortul acestui apartament cu 3 camere decomandat, amplasat pe Aleea Rasaritului, in apropierea cartierului Trivale, in zona Mosoaia. Avand o suprafata utila de 80,14 mp si o suprafata totala de 88,14 mp, acest apartament ofera un ambient primitor si bine compartimentat. Regim de inaltime: P+M, an finalizare 2018!
Apartamentul, situat la etajul 1, vine cu avantaje unice, cum ar fi o curte proprie si acces la pod, perfect pentru depozitare suplimentara. Detaliile apartamentului includ:
- Living/Camera de zi de 29,16 mp – un spatiu generos si luminos, ideal pentru relaxare si socializare;
- Bucatarie de 2,58 mp – perfecta pentru a va exersa abilitatile culinare;
- Grup sanitar de 7,09 mp – modern si functional;
- Dormitor 1 de 17,85 mp – un spatiu intim si confortabil, dotat cu dressing propriu;
- Dormitor 2 de 15,24 mp – ideal pentru copii sau oaspeti;
- Hol de 8,48 mp – oferind acces facil catre toate camerele.
Atuurile acestei proprietati includ: pod pentru depozitare, curte proprie, toate utilitatile necesare si acces facil la gradinita, scoala, supermarket, statie de autobuz si orasul Pitesti. De asemenea, va puteti bucura de momente de relaxare in aer liber pe terasa de 7,74 mp, perfecta pentru a savura natura.
Aceasta locuinta calda si primitoare merita sa fie vazuta si descoperita in detaliu. Pentru mai multe fotografii, contactati-ne in privat. Va invitam cu drag la o vizionare, deoarece credem ca cea mai buna impresie se face la fata locului! Echipa noastra va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei, totul cu 0% comision pentru cumparator! Vizionările pot fi programate în orice zi, cu o programare prealabilă.
Id intern: P5986

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici