Anunțul a fost dezactivat!

13 Septembrie•Marriott•Intravilan•317 mp•D24ml•...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 zile 252.800 EUR
Zona

13 Septembrie

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
317
Front stradal (metri)
24
Utilități
Da

Mark Twain spunea - Cumparati pamant, nu il vor mai putea reproduce- asigurandu-ne ca cea mai buna investitie imobiliara este cea facuta in teren.

Pyf Real Estate va propune, spre vanzare, un teren situat langa Hotelul Marriott, in zona 13 Septembrie, pe strada Meteorilor, intr-o zona ideala pentru dezvoltarea unui mare proiect rezidential. Terenuri, intravilan, construibil, in suprafata de 317 mp, avand un front stradal de 24 ml, are o forma dreptunghiulara si beneficiaza de toate utilitatile zonei, acestea fiind situate in apropiere. Ca si indicatorii urbanistici vorbim de un POT 70% si un CUT de 3.0 mp.ADC/teren.mp, ceea ce inseamna ca acesta constructie va avea o amprenta maxima de 222 mp si o suprafata totala construita de 951 mp. Din punct de vedere urbanistic terenul se afla in zona CA2- subzona centrala cu functiuni complexe, cu cladiri cu inaltime medie, mare si cu accente pe 45 metri, cu regim de construire continuu sau discontinuu. Regimul maxim de inaltime pe care il poate avea viitoarea constructie ce va fi edificata pe acest teren este de maxim de S P 6E. Ca si vecinatati avem zona rezidentiala, terenul fiind accesibil pietonal cat si auto,

Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nicio problema! Echipa PYF REAL ESTATE, prin specialistii ei, este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna oferta de investitie pentru dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici