Anunțul a fost dezactivat!

2 camere, centrala, 2 minute metrou Gorjului, Iuliu Maniu

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 72.000 EUR
Zona

Gorjului

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

58

An finalizare construcție
1980
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată
Clasă energetică
B
Consumul total de energie primară
163
Indicele de emisii echivalent CO2
43
Număr niveluri imobil
8
Mobilat/Utilat
Parțial

Va pregatiti sa va intemeiati o familie si visati la un apartament intr-o zona verde, linistita si aproape de zonele de interes? Daca raspunsul este da, va oferim spre vanzare un apartament spatios, decomandat, confort 1, de 2 camere, cu vedere laterala la GRADINA blocului.
Este situat pe Bld. IULIU MANIU, la doar 2 minute de mers pe jos de statia de Metrou si Piata GORJULUI, la parter inalt/8 cu gratii la geam, fara balacon. Blocul este construit in 1980, cu scara curata.
Apartamentul are o suprafata utila de 58mp, construita de 70mp si este compartimentat astfel: 1 bucatarie mare patratoasa unde se poata lua masa in familie, 1 DEBARA, 1 CAMARA, 1 dormitor matrimonial, 1 sufragerie, 2 holuri spatioasa si 1 baie cu cada. Este locul unde te incarci cu energie pozitiva cand ajungi ACASA!
Se vinde recent zugravit, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare si calorifere noi si PARTIAL MOBILAT: dormitorul si bucataria. Acces la cablu, internet si interfon. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ si contorizat, pentru costuri minime de intretinere. Merita vazut!
De acasa aveti acces rapid la: 2minute METROU si Piata GORJULUI, statia STB, Carrrefour, MegaImage, gradinita, scoala, 10 minute Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramvai 41 Virtutii, 15 minute Inistitutul Politehnica, PARC Politehnica, Lidl, liceu, Mall Plaza, s.a.
Se vinde cu 72000 euro, iar pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 3%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici