Anunțul a fost dezactivat!

2 camere cu bucatarie open space - 5 minute de metrou Jiului

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 97.500 EUR
Zona

Bucurestii Noi

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

45

An finalizare construcție
2010
Etaj
3
Compartimentare
10
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
9
Mobilat/Utilat
Complet

De vanzare un apartament cu 2 camere situat la etajul 3 al unui imobil cu 9 etaje care se afla la mai putin de 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Jiului, in cartierul Bucurestii Noi.

Apartamentul are o dispunere moderna. Spatiul de living este open space cu bucataria foarte eficient impartit de o insula care delimiteaza cele doua zone. Astfel se creaza un spatiu de locuit intim si versatil, unde te poti bucura de o incapere deschisa si spatioasa, dar te poti conecta si cu prietenii sau familia in timp ce folosesti bucataria.

Din living ai acces catre un mic hol, din care poti merge in dormitor sau in baie. Dormitorul este construit eficient, avand un spatiu dedicat pentru dressing. Acesta este construit pe comanda si ofera spatiu de stocare amplu.

Balconul, accesibil din living, este spatios si ofera posibilitatea de a pune o masuta cu scaune pentru momente de relaxare in aer liber.

Apartamentul este potrivit atat pentru locuit cat si pentru investitie, fiind o zona foarte solicitata pentru inchiriere, datorita accesului usor catre centrul Bucurestiului, cat si catre zona de nord a Capitalei.

Va astept la vizionare!
Id intern: P1788

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici