Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

2 camere, intre metrou Gorjului si Pacii, Bld Iuliu Maniu

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 300 EUR
Zona

Militari

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

53

An finalizare construcție
1969
Etaj
parter
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată
Clasă energetică
A
Consumul total de energie primară
143
Indicele de emisii echivalent CO2
25
Număr niveluri imobil
9
Mobilat/Utilat
Parțial

Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, confort1, semidecomandat la parter inalt/9, fara balcon, pe mijloc , cu vedere catre gradina blocului, bloc semistradal, LIBER pentru mutare imediata-, situat intre METROU GORJULUI si Metrou Pacii, piata Gorjului și AUTOGARA MILITARI, pe Bld. Iuliu Maniu intersectie strada Apusului, Blocul este ANVELOPAT , clasa energetica A, scara curata, cu lift si camera de luat vederi.

Apartamentul se inchiriaza cu îmbunătățiri, clasice, curat, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, MOBILAT, UTILAT . Este dotat cu combina frigorifica, masina de spalat rufe automata, etc, are cablu, internet montat in apartament trebuie doar deschis abonament cu ce furnizor doriti.

Imobilul este CONFORT 1, SEMIDECOMANDAT si se intinde pe o S.ut. de 53 mp, S.c de 60 mp. In compartimentarea acestuia regasiti holul de la intrare cu o camara debara, o BUCATARIE inchisa mobilata, utilata, o sufragerie de trecere catre al hol mobilata cu canapea cu functia extensibila pat, birou si scaun birou pt lucrul de acasa, dulapuri, sifonier, 1 baie cu cada si geam termopan , dormitor de 12mp cu pat matrimonial, sifonier și holul 2 cu o debara unde este montata masina de spalat rufe. Apartament contorizat complet, apometre, repartitoare si contor gaz, pentru costuri minime întreținere.

De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public: MegaImage, Profi, Penny, Auchan, LIDL, statia STB 136, 137, 138, 236, 336, 61, 62, PARC PACII, 5 minute Metrou Gorjului,piata Gorjului, Carrefour, scoala, gradinita 5 minute Metrou Pacii, Kaufland, Lidl, parc Pacii, etc.
Se inchiriaza cu 300 euro/luna sau lei, posibilitate loc parcare prin zona, vizionare cu programare iar pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%
Posibilitate parcare: Da

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici