Anunțul a fost dezactivat!

2 camere, intre metrou Lujerului si Gorjului, Aleea Zorelelor

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 3 săptămâni 300 EUR
Zona

Lujerului

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

42

An finalizare construcție
1975
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
A
Consumul total de energie primară
92
Indicele de emisii echivalent CO2
25
Număr niveluri imobil
10
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Va oferim spre inchirire un apartament cu 2 camere, confort 2, decomandat cu hol locuibil i forma de T, la etaj 1/10, orientat sud- est, situat semistradal, la doar 5 minute de mers pe jos de statia de Metrou LUJERULUI, Piata Veteranilor sau statia metrou Gorjului, piata Gorjului, 1 minut statia STB Rasaritului 136,236,336,61,62, pe aleea Zorerlelor, LIBER pentru mutare imediata. Blocul este construit in 1975, cu interfon si lift, scara curata, clasa energetica A.

Apartamentul este confort 2, DECOMANDAT SPORIT, cu o S.ut de 42mp si S.c de 48mp. Este CONTORIZAT cu apometre pentru costuri mici de intretinere. Cu imbunatatiri, gresie, faianta, parchet, u.m are 2 aparate de AER CONDITIONAT. In compartimentarea acestuia regasiti: sufragerie si dormitor complet decomandate, bucatarie separata inchisa, hol intrare in forma de T, baie cu cada, si balcon inchis cu termopan.

De acasa aveti acces facil catre mijloacele de transport in comun: 5 minute Metrou Lujerului, piata Veteranilor, metrou Gorjului, piata Gorjului, statia STB Rasaritului 136, 236, 336, 61, 62 si catre majoritatea zonelor de interes: MegaImage, Penny Market, 2 minute Gradinita si Scoala 142 str. Azurului. In 8 minute ajungeti la Gradinita si Scoala Romano-Finlandeza,scoala, gradinita 309, str Moinesti, Carrefour, Lidl, Profi, 10 minute CORA Lujerului, liveul economic, liceul Tudor Vladimirescu, tramvai 41 Virtutii, Parc Politehnica, Lidl, Mall Plaza, Institutul Politehnicii, etc.

Se inchiriaza cu 300 euro/luna sau 1500 lei/luna, apartament LIBER pentru mutare imediata, iar pentru mai multe detalii, poze, vizionare ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730855885. Va asteptam la o programare pentru vizionare!

Confort: 2
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici