Anunțul a fost dezactivat!

2 Camere, NOU, Centrala, Loc Parcare Subteran, Metrou, Rotar Park 2

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 săptămâni 420 EUR
Zona

Militari

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

51

An finalizare construcție
2022
Etaj
9
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Clasă energetică
A
Consumul total de energie primară
92
Indicele de emisii echivalent CO2
25
Număr niveluri imobil
10
Mobilat/Utilat
Complet
 Ansamblu rezidențial

Avem placerea de a va oferi spre inchiriere, un apartament de 2 camere,confort 1, decomandat, sporit, mobilat si utilat complet NOU, LA CHEIE, situat in Cartierul Rezidential ROTAR PARK 2, la 5 minute de statia STB Iuliu Maniu sau METROU Preciziei, pe str. Osiei, nr. 18, la etajul 9 10, cu vedere panoramica. Liber pentru mutare imediata.

Blocul este construit NOU, in 2022, clasa energetica A, cu 2 lifturi si inclusiv LOC de PARCARE subteran, la minus 2, la cererea dvs.

Locuinta va ofera toate FACILITATILE si CONFORTUL: centrala proprie pe gaz, aer conditionat, hota, aragaz, combina frigorifica, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe, aspirator, TV LCD SMART si este complet contorizat, pentru costuri minime de intretinere. Este locul in care iti poti incarca bateriile dupa o zi de munca sau de studiu.

Apartamentul este spatios si luminos, confort 1, DECOMANDAT, cu o S.ut. de 51mp si S.c. de 60mp. Este modern amenajat si bine compartimentat: 1 balcon tip logie, cu masuta pentru cafea si 2 scaune pentru un moment de RELAXARE; 1 baie cu cada si multiple spatii de depozitare; 1 hol cu pantofar, curier si oglinda incorporate, 1 bucatarie complet utilata, 1 dormitor matrimonial cu 2 noptiere si dressing, 1 sufragerie cu un coltar extensibil, bibliotenca cu spatii depozitare, masuta tip birou.

De acasa ajungeti pe jos la mijloacele de transport in comun sau alte zone de interes: 5 minute statia STB Iuliu Maniu sau Metrou Preciziei sau 2 statii STB pana la Metrou Pacii, McDonalds, Metro Militari, MegaImage.

Se inchiriaza la pretul de 420 euro luna sau 2100 lei luna, usor discutabil, inclusiv loc de parcare subteran la minus 2. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885 si stabilim impreuna o vizionare. Merita vazut. Va asteptam la vizionare.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici