Anunțul a fost dezactivat!

2 camere, nou, modern, cartier Gran Via,Mall Plaza, metrou Lujerului

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 săptămâni 500 EUR
Zona

Lujerului

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

65

An finalizare construcție
2022
Etaj
4
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Clasă energetică
A
Consumul total de energie primară
143
Indicele de emisii echivalent CO2
25
Număr niveluri imobil
11
Mobilat/Utilat
Complet

Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere , confort 1, semidecomandat la etajul 4/11, cu orientare rasarit, Vedere catre Mall Plaza, totul NOU, MODERN, de LUX, LA CHEIE , LIBER pentru mutare imediata, bloc mixt cu 2 lifturi, situat semistradal in Cartierul GRAN VIA PARK , vis a vis MALL PLAZA pe strada Bd Timisoara, nr 42, cu acces la Parcului Liniei, la doar 3 minute de tramvai 41, statia STB 137,N121, statia tramvai 25, LIDL, intre statia METROU LUJERULUI, linia M3 , Cora Lujerului, Megaimage si statia METROU DRUMUL TABEREI PARC, Parcul Moghiros, linia M5, cresa, gradinita, scoala, liceu, Afi Cotroceni, etc.

Bloc constructie 2022, având clasa energetică A, ANVELOPAT, cu Sut 65 mp, Sc 75 mp, orientare est, cu un balcon spatios tip terasa unde se poate amenaja SPATIU de RELAXARE cu VEDERE la Mall Plaza. Dispune de un BUNKER și spații tehnice la subsol. Scara imobilului este întotdeauna curată și securizată, dotată cu camere de supraveghere și interfon. Complexul se află într-un cartier rezidențial sigur, zona linistita cu verdeata cu BARIERE și serviciu de PAZA, oferind acces la 2 lifturi. Este locul unde poti spune ACASA.
Este dotat cu: CENTRALA PROPRIE PE GAZ, cu termostat ambient cu unde radio WI FI, AER CONDITIONAT , hota cu evacuare externa, combina frigorifica, masina de spalat rufe automata, plita si cuptor,cuptor cu microunde, TV LCD Smart, la baie cu cada. Balcon spatios tip terasa deschis cu intrare si din bucatarie si din dormitor si din sufragerie, cu bucatarie inchisa. La cablu si internet, trebuie doar sa activati abonamentul dorit de dvs. Este COMPLET CONTORIZAT- contor gaz, apometre, pentru costuri minime de intretinere.

Zonă Centrală și Convenabilă: Situat în apropierea Plaza Mall, Str. Brașov, 1 km Metrou Lujerului si Cora Afi Mall, Bulevardul Iuliu Maniu, la 950 m Parcul Moghioros (Metrou Drumul Taberei), Parcul Liniei, grădinița, after school, scoala, liceu, parc, marketuri, statie STB, tramvai.etc.

Se inchiriaza cu 500 euro/luna. Pentru mai multe detalii sau poze, ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare! Ocazia de a locui într-unul dintre cele mai moderne complexuri rezidențiale din oraș!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici