Anunțul a fost dezactivat!

2 Camere | Unirii | Centrala Proprie |

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 11 luni 590 EUR
Zona

Unirii

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

67

An finalizare construcție
2015
Etaj
3
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

KING IMOBILIARE va propune spre INCHIRIERE un APARTAMENT cu 2 camere, semidecomandat, confort 1 sporit, situat in zona Matei Basarab, intr-un imobil construit in anul 2015 disponibil la etajul 3 din 4.

Imobilul este complet mobilat si utilat si dispune de incalzire centralizata proprie, hota, plita pe inductie, cuptor electric, cuptor microunde, frigider, masina de spalat, aer conditionat, 1 televizor in dormitor, abonament la cablu si internet de mare viteza (1 Gbps).

Apartamentul, ca si compartimentare, contine: 1 dormitor, 1 living, 1 bucatarie inchisa, 1 grup sanitar, 1 terasa spatioasa de 8 mp.

Suprafata Total Construita a apartamentului este de 75 mp, suprafata utila este de 59 de mp iar adaugand si suprafata balconului de 8 mp de care dispune apartamentul, ajungem la o suprafata utila totala de 67 mp.

Constructia este finalizata in anul 2015, pe structura din beton. Compartimentarile interioare sunt facute din caramida, izoland astfel foarte bine fonic si termic locuinta.

Access rapid la Piata Unirii (10-12 min de mers pe jos). Centre comerciale in apropiere: Mega Image, Carrefour, Bucuresti Mall.


Id intern: P28591

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici