Anunțul a fost dezactivat!

3 CAMERE, et. 1, 2 bai, PLAZA ROMANIA, gata de mutare, bl...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 6 zile 180.000 EUR
Zona

Drumul Taberei

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

132

An finalizare construcție
2024
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
A
Număr niveluri imobil
6
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

Va propun un apartament cu 3 camere, aflat la etajul 1 intr-un BLOC NOU cu 6 niveluri, un proiect dragut, cochet, bine pozitionat, aflat in sectorul 6, in zona Plaza Romania, locatie usor si rapid accesibila cu iesire la numeroase mijloace de transport in comun.

Apartamentul are suprafata de 78 mp, 3 camere spatioase, 2 bai si un balcon. Livingul este luminos, unit cu bucataria si are acces direct la balcon. Dormitoarele sunt spatioase, cu ferestre mari, baile (una dintre ele cu fereastra) finisate si echipate complet cu mare atentie la detalii. Orientarea este pe SUD/EST dar si pe partea din spate a blocului, ferit de zgomotul strazii.

OPTIONAL, SE POATE CUMPARA LOC DE PARCARE SUBTERAN.

Dotarile sunt moderne, contorizarile la utilitati sunt separate, finisajele deja executate.

Locatia este una dintre cele mai bune din sector, accesul este rapid si usor iar in apropiere avem numeroase puncte de interes precum: Mall Plaza, Piata Moghioros, Parc Moghioros, supermarketuri, centre comerciale si medicale, centre de invatamant.

Proiectul The Building 70 - CUTIERU se afla in carierul Militari, pe strada Strada Serg. Cutieru I. Alexandru, nr. 32- 34, sector 6, este situat la circa 1.2 km pana la statia de metrou ,,LUJERULUI”, aproximativ 15 minute de mers pe jos sau aceeasi distant pana la statia de metrou FAVORIT. Accesul nu este doar catre statia de metrou ci si cu mijloacele de transport in comun autobuzele: 137, 138, N110, catre statia S.T.B. SERGENT MOISE, tramvaiele: 8, 25, 35, 41.

The Building 70 - CUTIERU 32 este un proiect cu regim de inaltime de S+P+5E+6 Retras si contine un numar de 36 de unitati, garsoniere si apartamente cu doua camera si trei camere luminoase si spatioase.

Apartamentele se predau finisate la ,, CHEIE’’ si vor putea fi personalizate, ȋn funcţie de preferinţele personale ale fiecărui comparator fiind la alegerea sa gresia, faianta, parchetul, usile de interior si obiectele sanitare. Pe langa acestea fiecare unitate va dispune de centrală termică, calorifere de otel, tamplarie PVC, usă metalică la intrare, aparatura electrica montata (prize si intrerupatoare), şapă autonivelantă, iar toate utilităţile racordate individual.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici