Anunțul a fost dezactivat!

3 camere | Loc parcare+boxa | Mobilat

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 115.000 EUR
Zona

Metalurgiei

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

66

An finalizare construcție
2017
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
5
Mobilat/Utilat
Complet

Va invit sa vizionati o proprietate ce s-ar putea sa va devina “camin”. O proprietate curata, luminoasa si cu energie buna. Cu camere spatioase si eficient mobilate. O casa perfecta pentru un cuplu la inceput de drum sau o tanara familie. O casa in care va puteti muta doar cu lucrurile personale.
Apartamentul face parte din Venus Residence, un imobil bine construit, pozitionat in zona de sud a capitalei, in Metalurgiei Park, o zona in plina dezvoltare, animata de multe familii tinere. Locuind aici veti beneficia de acces facil atat la diverse linii STB cat si la statia de metrou Aparatorii Patriei, aflata la 10-15 minute de mers pietonal. Veti in imediata apropiere fata de magazinele Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo si fata de noul parc Tudor Arghezi.
Ansamblul are o accesibilitate buna, cu deschidere la strazile Metalurgiei, Drumul Binelui si Drumul Jilavei. Strazile din ansamblu sunt asfaltate si iluminate nocturn. Blocul este dat in folosinta in anul 2017, are 5 niveluri cu aspect modern, detine lift silentios si interfon. Este construit pe cadre de beton armat; peretii de inchidere sunt de caramida porotherm de 25 cm; peretii de compartimentare sunt tot din caramida porotherm 12 cm grosime.
Materialele folosite la amenajarea interioara si finisajele sunt de calitate. Balcoanele sunt deschise. Confortul termic este asigurat de Centrala termica pe gaz cu condensatie si de 2 aparate de aer conditionat. Bucataria este utilata cu aragaz, cuptor, hota, frigider, cuptor cu microunde. Apartamentul este intr-o stare foarte buna si se vinde mobilat integral, asa cum reiese din fotografii.
Comunitatea, nascuta aici o data cu darea in folosinta a blocului, este una linistita, ce apreciaza curatenia, buna intelegere si administrare. Spatiile comune ale imobilului, atat interioare cat si exterioare, sunt curate si bine ingrijite.

In proprietate, este detinut si un loc de parcare exterior, vizibil de la fereastra, cat si o boxa de 12 mp situata la subsolul blocului, un spatiu curat, luminat si aerisit ce ofera un plus de confort prin avantajul depozitarii.
In total, in actele proprietatii se afla 72 mp suprafata totala a apartamentului + 12 mp boxa de la subsol + locul de parcare suprateran. 
Toate sunt inlcuse in pretul afisat.

Asadar, va invit sa vedeti acest apartament, dar sa fiti constienti ca s-ar putea sa va placa J
Fara comision pentru cumparatorul acestei proprietati!  De asemenea, invit colegii din piata la colaborare.

Id intern: IP15682

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici