Anunțul a fost dezactivat!

Bicicleta AeYo Rollerblade -scooter

Paleu, Bihor Acum 7 luni 220 EUR Livrare cu verificare
Tip

Alte biciclete

Aeyo este o combinatia între un scuter, o bicicletă si patine cu role. Potrivit producătorului său, este un aparat de fitness incredibil de practic. Atunci când este utilizat, sângele furnizează oxigen proaspăt către celule. Postura verticală ajută la evitarea crampelor musculare si ameliorează stresul, reîsprospătează mintea. Poate fi pus în miscare cu miscări de patinaj si poate fi condus în acelasi mod ca o bicicletă sau un scuter. Vehiculul Aeyo este o constructie atent concepută. Poate fi pliat astfel încât să poată fi transportat pe umăr. Sistemul de frânare este absolut fiabil.
Deci, acesta este AeYo si este un hibrid rollerblade-scooter-bicicleta care vă oferă un mod alternativ de transport, în afară de bicicleta obisnuită, trike sau scuter.
Dacă te uiti la modul în care functionează, atunci vei vedea că seamănă mai mult cu o pereche legată de patine cu role decât orice altceva. Mânerele adăugate au oferit un echilibru suplimentar, astfel încât să puteti împinge înainte si să mergeti mai rapid cu usurintă. Există, de asemenea, un accesoriu optional pentru cos, astfel încât să puteti transporta alimente si alte obiecte.
În afară de a vă permite să mergeti mai repede în locuri, vă oferă si un pic de antrenament în acest proces. Potrivit producătorilor săi, „AeYO vă exercită conditia fizică, coordonarea si forta. Este recomandat de către ortopezi si sportivi de frunte pentru eficienta sa în terapie si antrenament. ” (https://www.youtube.com/watch?v=C2Zt560ebkY)

Biciclete și accesorii din:

Judetul Bihor Paleu Oradea Marghita Salonta
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici