Anunțul a fost dezactivat!

Afacere la cheie – Locație ultracentrala, cu vad intens.

Bacau, Bacau Acum o lună 23.000 EUR Livrare cu verificare
Tip

Afaceri de vânzare

 Preț negociabil

Vând afacere la cheie tip patiserie – franciză, situată în zona Narcisa Bacău fix în stația de autobuz, cu un vad ridicat.
Se vinde cu tot cu firmă, care are 0 datorii și stoul de marfă existent la preluare.
Firma a încheiat anul trecut cu o cifră de vânzări de 258.000 lei.
Momentan programul de funcționare a acesteia este de L-V. Astfel se pot crește vânzările dacă cel ce va prelua va extinde și în week-end activitatea.
Contracte cu ditribuitori de sucuri și cafea, la fel și materia primă nu trebuie să vă deplasați nicăieri pentru aprovizionare, distribuitorii aducând marfa direct la locație.
De asemenea societatea deține toate avizele și autorizațiile necesare funcționarii.
(Primărie/DSV.Etc.)
În mod normal deschiderea unei astfel de locații durează câteva luni iar perioada până vă formați clienții va fi una de durată. Această locație are deja clienți fideli zilnic, iar cu vadul pe care il aveți, în funcție de strategiile dvs. puteți coopta ați clienți. Astfel afacerea se predă la cheie și practic aveți profit garantat din prima lună în care o veți prelua, fiind o afacere potrivită pentru tineri antreprenori care își doresc să înceapă o afacere.
Investitia noastră: în interior un spațiul renovat complet in colaborare cu o firma de renovări, vitrina 4 metrii din sticla securizata 10 mm cu geam de servire, instalația electrica noua, contuar separat, sistem de alarma, camere de supraveghere, contract cu firma de securitate, o luna de chirie plătită de noi in avans (garanția spațiului comercial), taxa de franciza, tot mobilierul nou (valoare peste 27 mii lei, fabricat in Martie 2023 conform standardelor și proiectului realizat de francizor); hota, frigider Whirlpool pentru sucuri, aer condiționat, pergola retractabila(toate noi și in garanție), scara exterioara.
Sistem nou de gestiune (custodie de la francizor). Suprafața de lucru 40 mp.
Se preda noilor francizați tot ce folosim noi in prezent in magazin: casa de marcat, cantar (ambele au câteva luni de la cumpărare).
Contractul de închiriere al spațiului comercial este făcut pe 5 ani, cu prelungire după aceasta data, chiria 800 euro.( în prezent până în 2026, 900(euro anul 2026), 950 euro(anul 2027), are apă curentă(caldă și rece) în zona de depozitare și baie proprie.
Contracte active cu Glovo și Tazz.
Preț: 23.000 euro

Afaceri - Echipamente profesionale din:

Judetul Bacau Bacau Comanesti
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Strung
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici