Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Afacere la cheie! Pensiune-restaurant-săli evenimente Br...

Sacele, Brasov Acum un an 800.000 EUR
Zona

Bradet

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Hotel/Pensiune

Suprafață utilă (m²)
1600

Compania RE/MAX Central vă oferă în vederea achiziției o afacere la cheie, materializată printr-o pensiune 3* înscrisă în circuitul turistic, având în dotare 18 camere cu 57 locuri de cazare, restaurant 170 locuri, terasă acoperită de 80 locuri, terasă cu umbrele de 50 locuri, foișor de 45 locuri, sală conferințe, saună plus numeroase anexe necesare desfășurării activității.
Situată la doar 20 de minute de parcurs cu maşina până în centrul Brasovului, pensiunea este aşezată lângă râul Doftana şi marginea pădurii de brad. Localizată între Braşov şi Văleni de Munte, în mijlocul naturii, oferă sejururi de cazare relaxante, punându-vă totodată la îndemână o serie de servicii şi facilităţi, începând de la mâncărurile gustoase, ardeleneşti, gătite tradiţional şi servite ireproşabil în restaurant, până la activităţile de vânat şi team building.
Această locaţie este deschisă pentru tabere de copii, pentru petreceri corporate, evenimente (nunți, botezuri, aniversări), conferinţe la munte, cazare de grupuri, team building-uri.

Construită în anul 2008 cu fonduri SAPARD, au fost respectate toate normele de construcție și tehnologice impuse, având toate autorizațiile de funcționare la zi.

Suprafața construită a pensiunii și a restaurantului cu anexele aferente, însumează o suprafață de 1808mp la care se adaugă foișorul plus ceauneria- loc de gătit în fața clienților.
Astfel pensiunea este dispusă pe Demisol, Parter, Etaj și Mansardă fiind împărțită astfel:
- Demisol: bucătărie rece, bucătărie caldă, depozit zarzavat, spațiu zarzavat, 4 spații depozitare frigorifice, spațiu preparare pește, spațiu preparare carne, spațiu spălare vase, spălătorie, cameră centrală termică (2 centrale noi X 120 KW), spații depozitare, lift alimente, sală ping-pong. Suprafața construită a demisolului: 415,05mp
- Parter: hol intrare, hol recepție, recepție, bar,oficiu, club de zi, sală de mese, grupuri sanitare femei+bărbați, vestiar femei, vestiar bărbați, hol acces personal, casa scării, terasa închisă, windfang. Suprafața construită: 431,45mp
- Etaj: 12 camere, fiecare cu hol și baie, saună, oficiu cu hol și WC, cameră lenjerie cu hol și WC, 2 birouri, 2 holuri, arhivă, spații depozitare, casa scării. Suprafața construită:487,40mp
- Mansarda: 6 camere cu baie, sală conferință, hol, casa scării. Suprafața construită: 273,69mp

Proprietatea se vinde complet mobilată, utilată și operativă, cu preluarea contractelor și rezervărilor deja existente, cu personalul angajat și evident cu tot suportul proprietarilor în preluarea din mers a afacerii, fară întreruperi.

Indicatori de performanță energetică:
Clasa energetică: B
Consumul total specific de energie primară: 175.32
Indicele de emisii echivalent CO_2: 14.40
Consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

Preț de vânzare: 800.000 EURO
Preț închiriere: 7000 EURO/lună.

An finalizare construcție: 2008
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 18
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici