Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul

Trusa de călătorie Ahava travel Kit pentru barbati

Timisoara, Timis Acum 2 săptămâni 142 LEI Cere curier
Tip

Îngrijire personală-aparate

Stare

Nou

Trusa de călătorie pentru îngrijirea bărbaților Ahava.

Cremă pentru controlul vârstei SPF15

Formula de zi anti-imbatranire care combate liniile fine si imbatranirea prematura. Protejează pielea de radiațiile UV. Crește-te frumos cu ajutorul unei creme hidratante avansate care reduce semnele timpurii ale îmbătrânirii și protejează pielea de radiațiile UV și radicalii liberi.

Protejează pielea toată ziua, cu ingrediente antioxidante, de radiațiile UVA/UVB, o calmează și combate liniile fine și ridurile. Preparat din minerale din Marea Moartă, combinat cu amestecul de plante G Force: gingko, rădăcină de ghimbir și extract de ginseng. Protejează pielea de radiațiile UV și o întărește. Întărește și netezește pielea cu extract de fructe de curmale, bogat în vitaminele A și E. Aminoacizii blochează umiditatea cu proprietăți bogate de hidratare.

UTILIZARE :

Apăsați pompa de 1-2 ori și întindeți uniform pe toată fața. Pentru utilizare dimineata.

BENEFICII:

Se strânge Reface umiditatea Reduce ridurile CARACTERISTICI Hipoalergenic Fără derivate de origine animală Fara parabeni.

Gel de dus mineral

Începe-ți ziua având grijă de pielea ta cu un gel de duș blând care hidratează și lasă pielea curată și împrospătată, care lasă pielea hidratată și revigorată pe tot parcursul zilei.

Principalele beneficii :

Hidratează

Repara imperfecțiunile

Caracteristici principale:

Hipoalergenic

Fără derivate de origine animală

Fara parabeni

Crema de maini minerala

Bogată în minerale prietenoase cu pielea, cum ar fi magneziu, calciu și potasiu, apa de la Marea Moartă oferă nutrienți esențiali pentru menținerea pielii sănătoase, hidratate și suple. Crema de maini de la AHAVA hraneste mainile uscate, protejandu-le de daunele zilnice. Experimentați creșterea imediată a nivelului de umiditate al pielii și restabiliți mâinile fine și moi.
Disponibil si pe situl : Baby24.ro
https://www.baby24.ro/Ahava-travel-Kit-pentru-barbati.html

Contactează utilizatorul

Trusa de călătorie Ahava travel Kit pentru barbati
Baby24.ro Companie
ID 15981523

Cosmetice - Îngrijire personală din:

Judetul Timis Timisoara
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Anunțuri similare

Set cadou de relaxare Lotiune Inima spumanta Sapun Sare Lumânare
Preţ120 LEI Set cadou de relaxare Lotiune Inima spumanta Sapun Sare Lumânare Îngrijire personală-aparate  |  nou Timisoara, Timis
Trusa de călătorie Ahava travel Kit pentru barbati
Preţ142 LEI Trusa de călătorie Ahava travel Kit pentru barbati Îngrijire personală-aparate  |  nou Timisoara, Timis
Trimmer facial pentru indepartarea parului facial cu LED - TRM22
Preţ25 LEI Trimmer facial pentru indepartarea parului facial cu LED - TRM22 Îngrijire personală-aparate  |  nou  |  negociabil Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Crema de Brusture pt. dureri de spate,cervicale
Preţ50 LEI Crema de Brusture pt. dureri de spate,cervicale Îngrijire personală-aparate Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Aspirator praf unghii
Preţ120 LEI Aspirator praf unghii Îngrijire personală-aparate Pucioasa, Dambovita
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici