Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Alba Iulia-Dudesti | Vila | 5 Camere | Centrala | 229mp Util

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 zile 848.000 EUR
Zona

Dudesti

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

229

An finalizare construcție
2011
Suprafață teren (m²)
325
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

ID Anunt : P81607

KING IMOBILIARE va prezinta la vanzare o Vila solidă nouă în centrul Bucureștiului - Ideală pentru reședință sau afaceri

Descoperiți această vilă impresionantă, construită în 2011, situată în zona ultracentrală Alba Iulia București Mall (cartier Dudești). Având o structură de rezistență supra-dimensionată și beneficiind de un teren de 325 mp, cu un front stradal de 10 metri, această proprietate oferă un loc deosebit pentru locuit sau desfășurarea de activități comerciale.

Locație excepțională

Proprietatea este situată la doar 240 metri de Piața Alba Iulia și Bd. Unirii, într-o zonă în plină dezvoltare. Este la câteva minute de mers de școli, grădinițe, București Mall, clinici medicale, terase, restaurante, hoteluri și stații de metrou.

Construcție de calitate

Clădirea a fost construită cu atenție deosebită pentru rezistență și izolație termică, folosind materiale de cea mai bună calitate: oțel românesc Mechel COS Târgoviște și C.Turzii, beton de la General Beton și cărămidă Soceram. Fiecare etapă a construcției a fost atent monitorizată, documentele doveditoare fiind disponibile pentru viitorul proprietar.

Structura și facilități

Parter: birou cu intrare separată și toaletă proprie, hol, living de 34 mp, terasă de 32 mp, spațiu de depozitare sub scară, bucătărie de 9 mp.
Etaj: trei dormitoare (dintre care unul de 34 mp cu baie proprie și dressing de 6 mc), logie cu acces din dormitoarele mici.
Suprafață totală: amprentă la sol de 97 mp, curte liberă de 228 mp.
Facilități: 3 intrări separate, 3 grupuri sanitare, 3 spații verzi, 2 locuri de parcare pavate și 2 locuri suplimentare în fața casei.
Posibilități de extindere: conform PUZ, construcția poate fi extinsă cu 2 etaje suplimentare (P+4+M) și permite un POT de 75%.
Dotări moderne

Vila este echipată cu ferestre PVC VEKA, geam tripan antiefracție, acoperiș Lindab original, termosistem Austrotherm, centrală termică cu boiler și aparate de aer condiționat premium. Pereții exteriori de 45 cm și fundația adâncă de 1.85 m oferă o izolație termică excelentă și o rezistență sporită.

Utilizări multiple

Datorită configurației și dotărilor sale, proprietatea este ideală pentru diverse utilizări: sediu de firmă, birouri, show-room, clinică medicală, grădiniță, pensiune, motel etc.

Garantie și documente

Proprietatea beneficiază de o garanție structurală de 37 ani conform contractelor de proiectare și construcție, și se predă cu dosarul complet al construcției.

Nu ratați ocazia de a achiziționa această vilă unică, cu caracteristici de neegalat în zona centrală a Bucureștiului.

Contactați-ne pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare.

Agent : Andrei Balan
Id intern: P81607

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 3%
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Climă

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici