Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Alezzi Beach Resort- Apartament deosebit -vedere către mare

Navodari, Constanta Acum 6 luni 138.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

55

An finalizare construcție
2019
Etaj
7
Compartimentare
10
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
8
Mobilat/Utilat
Complet

Va propunem spre achiziție un apartament exclusivist cu o amenajare deosebita, cu foarte multa atenție pana la ultimile detalii.

Apartamentul este situat la etajul 7 din 8, Bloc H. , și ofera o superba vedere catre mare de pe balconul acestuia.

Este un apartament cu 2 camere compartimentat astfel : dormitor, living cu bucatarie separate de un bar, balcon si baie .

Încăperile sunt complet utilate și mobilate complet, mobilier de calitate executat pe comanda. Ca și finisaje re gasim marmura, tapet, catifea, toate de o calitate superioara de la unii dintre cei mai cunoscuti designeri.
Apartamentul se preda ca și în fotografii.
Locuințele sunt încălzite prin calorifere, care sunt conectate la centralele termice murale individuale de marcă Immergas și sunt contoare instalate. Ușile italiene, de la intrare sunt din metal, iar cele interioara sunt din MDF. Geamurile sunt tripane, low-e. Pardoselile sunt placate cu gresie caldă de tip – parchet. Băile sunt echipate cu obiectele sanitare necesare.

În incintă funcționează un supermarket, o farmacie, un salon de înfrumusețare, o sală de fitness, este o piscină interioară și SPA. Pentru a oferi o viață în confort și plină de relaxare în Complex sunt construite 4 restaurante, piscine exterioare pentru adulți și copii și locuri de joacă. Pentru autotransportul locatarilor sunt organizate parcări subterane și supraterane.
Se doar achiziționa loc de parcare subteran separat. Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa mă contactati!






Id intern: P62107

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici