Anunțul a fost dezactivat!

Teren alpin 350mp Intravilan Cocora SkiResort Padina Peştera

Moroeni, Dambovita Acum o lună 12.500 EUR
Zona

Nord

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
350
Utilități
Nu

Vând teren în zona alpină înaltă a munţilor Bucegi lângă vârful Cocora, altitudine 2162m, la câteva sute de metri de Telecabina Buşteni - Babele - Peştera, staţia Babele (acces din Buşteni sau din Peştera)

Drumul auto TransBucegi DJ713 Sinaia - Cabana Dichiu - Piatra Arsa - Babele se continuă până la proprietăţi cu drum pietruit. Toate drumurile din zonă sunt prevăzute pentru modernizare cu fonduri UE şi PNNR în cadrul proiectului domeniului schiabil Cocora al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. În acest moment accesul auto este posibil cu 4x4 pe tronsonul de drum pietruit după complex Piatra Arsă ~3.8km, cu aviz PNB.

Terenurile sunt în cadrul Parcului Natural Bucegi, zonă de dezvoltare durabilă, în care sunt permise construcţiile, administrativ pe teritoriul comunei Moroeni, Dâmboviţa, categorie intravilan. Destinaţia actuală prevăzută în PUG este pentru cabane şi vile turistice, zona este în curs de sistematizare ca resort turistic, reglementare prin PUZ şi actualizare PUG concomitent cu proiectul de investiţii pentru domeniul schiabil Cocora, staţiunea turistică Padina-Peştera - două pârtii spre Peştera şi una de legătură spre domeniul SInaia - Valea Soarelui.

Utilităţi în zonă - reţele de medie tensiune, conductă de apă din captare subterană. Sistematizarea şi modernizarea infrastructurii au loc concomitent cu lucrările de dezvoltare ale domeniului schiabil din vecinatăte, proiect al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în derulare, orizont de finalizare 4-5 ani.

Direct proprietar. Pentru Kmz cu poziţionare exactă în teren şi dimensiunile trimiteţi mesaj/email.

Preţul este de 12.500 EUR pentru Lotul 5, toate actele pregătite pentru vânzare.

Sunaţi pentru alte informaţii, 8-20.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici