Anunțul a fost dezactivat!

REZERVAT! American House! Singura in curte in Scheii Bras...

Brasov, Brasov Acum 11 luni 299.999 EUR
Zona

Schei

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

112

An finalizare construcție
1910
Suprafață teren (m²)
762
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Va prezentam spre vanzare o casa cocheta situata in Scheii Brasovului, pe strada Curcanilor nr. 28.
Cartierul Schei este unul dintre putinele cartiere ale orasului care inca isi pastreaza aerul si stilul autentic Brasovean, acesta fiind si motivul pentru care in cautarile de imobile ale oamenilor care se reloca in Brasov, il face sa fie in top 3 optiuni.
Proximitatea fata de centrul istoric al Brasovului si fata de importantele obiective turistice , emblematice pentru acest oras cum ar fi: Prima Scoala Romaneasca, Piata Unirii, Biserica Sf. Nicolae, Biserica Neagra, Piata Sfatului si tot ansamblul urban ''Brasovul Vechi'' fac din acest cartier sa fie si foarte cautat de turistii care ne viziteaza orasul in numar tot mai mare de la an la an.
Imobilul pe care vi-l prezentam astazi se compune dintr-un teren semiplat, in suprafata totala de 762mp, cu o deschidere la strada de 22 ml si o casa cocheta dispusa pe parter.
Casa este compusa din 3 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai si windfang , toate acestea desfasurandu-se pe o suprafata de 112 mp utili.
Terasa de la parter este locul in care iti savurezi cafeaua si care iti asigura o priveliste deosebita asupra Masivului Stejaris (drumul poienii).
Constructia este din Caramida si barne de lemn, sarpantă de lemn si acoperișul din țiglă metalica . Amplasamentul constructiei, face ca suprafata de 630 mp de teren ramasa libera, sa iti ofere spatiu si sa te bucuri de fiecare mp.
Curtea, care este usor terasata, ofera loc pentru parcarea a 4-5 masini, zona de gratar, zona de pomi fructiferi , suficient incat sa va puteti demonstra calitatile de arhitecti peisagisti.

Vă mulțumim și vă stăm la dispoziție cu detalii suplimentare despre acest imobil.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici