Anunțul a fost dezactivat!

Ansamblu Joaca Pisici, Casuta Pisica, Sisal 95 cm, Diferite Culori

Iasi, Iasi Acum o lună 316 LEI
Tip

Accesorii

Ansamblurile de Joacă pentru Pisici PetNote Home - unde stilul întâlnește calitatea. Realizate manual folosind materiale premium și cu o țesătură rezistentă la zgârieturi, pisica ta va fi în paradis, iar mobilierul tău va fi ferit de gheruțe. Surprinde-ți pisica și bucură-te de un design care se va potrivi perfect decorului casei tale, făcându-l o alegere durabilă ideală atât pentru tine, cât și pentru pisica ta.



LUCRAT MANUAL ÎN ROMÂNIA:

Ansamblurile noastre sunt proiectate și lucrate manual chiar în inima orașului Iași, România. Suntem o mică afacere de familie care pune pasiune și grijă în fiecare detaliu al produselor noastre, de la prelucrarea atentă a lemnului până la realizarea cu grijă a jucăriei interactive din iută 100% naturală. Ne asigurăm că fiecare detaliu reflectă iubirea noastră pentru prietenii noștri pufoși.



CARACTERISTICI CHEIE:

Proiectat și fabricat în Iași, România - mică afacere de familie
Țesătură premium pet-friendly, non-toxică, special concepută să reziste gheruțelor ascuțite, cu o atingere catifelată de lungă durată
Stâlpi din iută 100% naturală de 6 mm grosime, pentru gheruțe sănătoase
Structură stabilă si rigidă, formată din componente stratificate de particule de lemn, pentru sesiuni de joacă neîntrerupte
Bază robustă de 50 x 50 cm care asigură stabilitate ridicată

Culcuș spațios de ⌀35 cm, moi, cu burete (șezut + margini), pentru un somn odihnitor

Dimensiunea produsului: 50 cm înălțime

Dimensiune cutie: 55 x 55 x 20 cm (7 kg greutate)



Dacă vrei să îi faci cadoul mult visat pisicii tale, alege COZY CLIMB! Livrare rapidă GRATUITĂ și multă iubire inclusă la pachet, plus un CADOU SPECIAL. La noi, fiecare comandă este un zâmbet felin garantat!



RECOMANDĂRI:

Pentru a-i asigura confort maxim pisicii tale, este important să plasezi strategic ansamblul de joacă în casa ta. Alege o zonă liniștită lângă o fereastră sau într-o zonă în care te relaxezi de obicei, deoarece pisicii tale îi place să fie lângă tine.



CURĂȚARE:

Folosește un aspirator cu un accesoriu pentru tapițerie pentru a îndepărta blana și praful. Acest lucru trebuie făcut săptămânal sau mai frecvent, în funcție de utilizare.
Curăță rapid și ușor orice pete folosind o lavetă cu apă caldă și un detergent delicat. Evită substanțele chimice dure care ar putea fi dăunătoare pisicii tale.
Dacă ansamblul pisicii este lângă litieră, poate necesita o curățare mai frecventă.


ÎNTREȚINERE STRUCTURALĂ:

Inspectează în mod regulat ansamblul de joacă pentru semne de uzură, în special stâlpii pentru zgâriat. Este perfect normal ca frânghia să se degradeze în timp, fiind din iută 100% naturală. Oferim piese de schimb la prețuri accesibile, care pot fi înlocuite cu ușurință.
Asigură-te că șuruburile sunt suficient de bine strânse, și strânge orice șuruburi libere pentru a te asigura că ansamblul de joacă rămâne stabil și sigur.

Animale de companie din:

Judetul Iasi Iasi
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici