Anunțul a fost dezactivat!

Ap 3 cam 2 bai ,89mp mobilat utilat - fundeni bridge 7

Dobroesti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 94.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

8913

An finalizare construcție
2019
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
7

Oferta Exclusiva. Avem cheile proprietatii.

Galaxy Imob va propune spre vanzare un ap de 3 camere , 2 bai din care una matrimoniala 89 mp utili, mobilat , televizoare , 2 aer conditionat utilat, balconul de 10m inchis cu termopan are doua dressinguri mari si pantofar, posibilitate achizitionare si 2 locuri de parcare , 2500 e fiecare.Complexul imobiliar Fundeni Bridge Residence se afla pozitionat pe strada Trifoiului, la numerele 60-62, in comuna Dobroesti, din judetul Ilfov.
Zona de amplasare a complexului este foarte linistita si ofera acces rapid catre orice zona de interes din capitala. Nu departe se afla Parcul Cosmos, Parcul Pantelimon si Parcul Florilor, centrul comercial Mega Mall se afla la o distanta de 4,5 km, iar pana la centrul comercial Cora Pantelimon sunt de parcurs 5,2 km pana la Primaria din Dobroesti sunt 1,4 km si in apropiere de blocurile rezidentiale funcioneaza scoli si gradinite, sunt farmacii si spitale, este statie pentru mijloace de transport in comun cu rute de autobuz directe pana la statia de metrou Costin Georgian.
De la ansamblul locativ Fundeni Bridge Residence pana la Piata Unirii din Bucuresti este de parcurs o distana de 9,2 km, Gara de Nord se afla la 11,4 km, iar Aeroportul International Henri Coanda se afla la 22,1 km si Aeroportul International Aurel Vlaicu este la 14,3 km.Toti peretii interiori perimetrali ai apartamentelor si toate compartimentarile interioare sunt din blocuri din beton celular autoclavizat (BTA). Sistemul termic exterior are grosimea de 10 cm si este format din polistiren cu densitatea EPS100. Tamplaria instalatiei la locuinte are profil PVC Salamander cu feronerie Rotto si cu geam termopan in trei randuri instalat, plus sunt dotate plase de tip rulou, iar din granit sunt prevazute toate glafurile (interioare si exterioare) si la ferestrele dormitoarelor si livingurilor sunt instalate rulouri exterioare.
Ascensoarele rapide si sigure, ce functioneaza silentios sunt instalate pe fiecare scara locativa, acestea au capacitatea de transportare a 6 persoane si sunt prezentate de la firma Schindler, iar scarile locative sunt finisate cu granit.
Locul de joaca din curtea complexului este prefect amenajat special pentru petrecerea copilariei fericite vesel in siguranta (terenul de joaca) .in jurul ansamblului imobiliar cresc peste 140 de copaci si sunt o multime de spatii verzi , bine ingrijite si dotate cu sisteme de irigare.Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-una din cele mai bune zone la 5 min de capitala, cu acces rapid in toate directiile nu ezitati sa ne contactati.
Comision agentie 1500 euro !!! vizionari zilnice , avem propietati similare in zona , iti stau la dispozitie cu orice intrebari ai avea! te rog sa consulti pagina mea pentru oferte similare www.galaxyimob.ro/serbanvlad

Informatii eficienta energetica:
Clasa energetica: a
Consumul de energie primara: 94
Indicele de emisii echivalent CO2: 90
Consum de energie din surse regenerabile: 0

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici