Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Ap 3 camere,51mp,semidecomandat,Zona Grigorescu/Eremia Grigo

Cluj-Napoca, Cluj Acum 5 luni 115.000 EUR
Zona

Grigorescu

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

50

Etaj
1
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Complet

Descoperă o oportunitate unică de a-ți transforma visul în realitate cu acest apartament cu potențial nelimitat din inima vibrantă a orașului! Situat strategic în Grigorescu, la intersecția dintre strada Eremia Grigorescu și Tăietura Turcului, acest apartament te întâmpină cu promisiunea unei vieți pline de posibilități nelimitate.

Poziționat la etajul 1 intr-un bloc izolat termic, acest apartament de 3 camere, semidecomandat, oferă spațiu generos pentru a-ți transforma visurile în realitate. Cu centrală termică proprie și calorifere, confortul termic este garantat în fiecare colțișor al acestei locuințe. Bucurați-vă de intimitatea oferită de cele 2 dormitoare, un living primitor, o bucătărie separată și o baie cu aerisire naturală prin geam.

Deși necesită RENOVARE TOTALA, acest apartament este un tablou perfect pentru a-ți exprima creativitatea și pentru a-ți pune amprenta asupra spațiului. Cu o orientare sudică ce aduce lumină naturală pe tot parcursul zilei, te vei bucura de fiecare moment petrecut aici.

Beneficiind de o locație incomparabilă, ai acces rapid la cele mai importante puncte de interes din Cluj-Napoca. De la Cluj Arena și SALA PLIVALENTĂ până la Platinia Mall și centrul orașului, viața urbană este la doar câțiva pași distanță.

Cu o curte comună și blocul construit solid din cărămidă, această proprietate este o investiție sigură pentru viitorul tău. Cu o suprafață utilă de aproximativ 51 mp, acest apartament îți oferă spațiul perfect pentru a-ți începe o nouă aventură.

Nu pierde ocazia de a transforma acest apartament în căminul visurilor tale!
Contactează-ne pentru a programa o vizionare și începe să-ți construiești viitorul astăzi!
Va invitam cu drag la vizionare!
Id intern: P79299

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici