Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Aparatorii patriei studio etaj 4 garsoniera dubla

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 400 EUR
Zona

Aparatorii Patriei

Suprafață utilă (m²)

44

An finalizare construcție

2023

Etaj
4
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
 Ansamblu rezidențial

spre inchiriere apartament tip studio cu doua camere (dormitor + living cu bucatarie) cu suprafata de 40 mp+balcon inchis de 4 mp. Apartamentul este la prima inchiriere, intr-un bloc nou, finalizat in octombrie 2023. Este complet mobilat si utilat, cu mobila si electrocasnice noi, centrala proprie si aer conditionat.
Apartamentul este situat pe strada Drumul Jilavei nr.89, la etajul 4/6. Blocul dispune de lift. Blocul se afla la aproximativ 15 minute de statia de metrou Aparatorii Patriei. In fata blocului este statie STB cu ruta direct la metrou. In proximitatea imobilului exista supermarketuri si restaurante. La distanta de mers pe jos se afla complexul comercial Auchan Berceni, Jumbo, Metro, LIDL, Grand Arena Mall si parcul Tudor Arghezi.
Pretul este de 400€ cu contract la Anaf. Se achita o luna avans + o luna garantie.
Este disponibil pentru mutare imediata.
La cerere se poate inchiria si loc de parcare acoperit.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Comision cumpărător: 50%
Posibilitate parcare: Da

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici