Anunțul a fost dezactivat!

Apart 2 Camere Cu Vedere Catre Lac | Pipera 1 - Porsche Nord

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 119.000 EUR
Zona

Pipera

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

52

An finalizare construcție
2022
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
7
Mobilat/Utilat
Parțial
 Nu include TVA

Catalin Dumitru ^ Global Home Romania ^ Real Estate Broker ^ Imobiliare:

Posibiliate Achizitie / Inchiriere - Loc Parcare

La 7 minute de Promenda Mall, apartament 2 camere decomandat cu vedere directa catre lac!

Suprafața generoasă de 52 de mp utili îți oferă spațiul ideal pentru a-ți transforma fiecare zi într-o experiență plăcută. În plus, terasa de 5.6 mp îți dezvăluie o panoramă desăvârșită a lacului, unde poți petrece momente relaxante în aer liber.

Orientarea apartamentului către Nord Vest-Nord Est te va bucura cu lumina naturală din abundență, în timp ce te vei bucura de priveliști încântătoare în fiecare zi.

Situat la etajul 3 al unui bloc cu regim de înălțime P+6+7 retras, vei avea parte de liniște și intimitate, departe de agitația urbană.

Apartamentul este dotat cu un sistem de încălzire în pardoseală TCEE, conectat la o centrală Buderus de 24 de kw, asigurând un confort termic optim în orice sezon.

Detalii proiect:
H Pipera Lake este un ansamblu modern de locuințe cu 17 blocuri, împărțit în 3 etape, situat în zona Pipera. Proiectat special pentru confortul tău și al familiei tale, acest complex rezidențial aduce împreună liniștea suburbană și dinamismul urban. Conceptul Gated Community asigură siguranță și exclusivitate. Amplasat pe malul lacului Pipera, oferă priveliști încântătoare și conexiuni rapide către zonele importante ale orașului. Cu apartamente spațioase și apropierea de birouri, școli și alte facilități de învățământ, acest ansamblu este locul perfect pentru viața de familie. Serviciile de concierge și property management adaugă o notă de lux și comoditate, asigurând că vei trăi într-un mediu prietenos și bine gestionat.

Pentru detalii/vizionare, sau alte oferte va rog sa ma contactati. Aceasta oferta va este prezentata de Global Home Romania.________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6543

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 2%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici