Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 Camere 40 MP Catedral Residence | Zona Unirii

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 600 EUR
Zona

Unirii

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

40

An finalizare construcție
2021
Etaj
1
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3

Andrei Matzal ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Imobiliare

Apartament 2 camere semidecomandat situat la etajul 1 din 3 al unui imobil finalizat in anul 2021, facand parte din complexul Catedral Residence.
Locuinta dispune de materiale si finisaje premium, centrala proprie cu incalzire prin pardoseala, multiple spatii de depozitare si un loc de parcare inclus in pret.
Locatia reprezinta un avantaj Complex Vulcan se afla in proximitate cat si sali de fitness si Mall Liberty Center.

Andrei Matzal ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Imobiliare

2-room semi-detached apartment located on the 1st floor of 3 of a building completed in 2021, being part of the Catedral Residence complex.
The house has premium materials and finishes, its own central heating system, multiple storage spaces and a parking space included in the price.
The location is an advantage, Vulcan Complex is nearby, as well as fitness rooms and Liberty Center Mall. ________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6562

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici