Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 Camere 60 MP | Tineretului Parc Lumea Copiilor

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 săptămâni 600 EUR
Zona

Tineretului

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

60

An finalizare construcție
1985
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
8

Andrei Matzal ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Imobiliare

Apartament 2 camere modern decomandat situat la parterul inaltat al unui imobil cu 8 etaje finalizat in anul 1985. Recent renovat fiind la prima inchiriere dupa reamenajare.
Locuinta dispune de mteriale si finisaje de calitate, un balcon inchis si este utilata si mobilata complet fiind totul nou.
Locatia rerpezinta un avantaj statia de metrou Timpuri Noi se afla la doar 10 minute de mers pe jos, de asemenea in proximitate se afla Parcul Lumea Copiilor, Parcul Tineretului si alte multiple facilitati.

Andrei Matzal ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Imobiliare

Modern detached 2-room apartment located on the raised ground floor of an 8-storey building completed in 1985. Recently renovated, being at the first rental after redevelopment.
The house has quality mattresses and finishes, a closed balcony and is fully equipped and furnished being everything new.
Location is an advantage: Timpuri Noi subway station is just 10 minutes walk, also in proximity are Children's World Park, Youth Park and other multiple facilities.________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6561

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici