Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere Avrig, jud. Sibiu - licitatie 12.12

Avrig, Sibiu Acum o lună 64.104 LEI
Zona

Est

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

30

An finalizare construcție
1975
Etaj
2
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
De renovat
Număr niveluri imobil
4

Imobilul se vinde in licitatie publica!
Apartament sedecomandat confort 3, compus din 2 camere si dependinte (bucatarie, baie, hol), avand o suprafata utila totala de 30.38 mp, accesul realizandu-se din Str. Samuel Brukenthal, strada asfaltata cu o singura banda pe sens.
Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte cu regim de inaltime P+4E, avand anul de constructie 1975, fara spatii comerciale la parter.
Imobilul se considera ca detine finsaje inferioare: covor PVC in camere si hol, mozaic in baie, zugraveli simple, tamplarie interioara si exterioara din lemn cu geam simplu.
Blocul are fundatii din beton armat, diafragme beton, inchideri perimetrale si compartimentari din zidarie de caramida, plansee beton armat, acoperis de tip sarpanta si usa de acces metalica.
Imobilul este situat in zona estica, periferica, a localitatii Avrig, avand in apropiere Fabrica de Sticla Avrig.
Proprietatea este situata in Avrig, Str. Samuel Brukenthal, bl. 2, et. 2, jud. Sibiu.

Confort: 3
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici