Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere decomandat, de inchiriat, CUG

Iasi, Iasi Acum 10 luni 380 EUR
Zona

Aleea Tudor Neculai

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

56

An finalizare construcție
1987
Etaj
4
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
8
Mobilat/Utilat
Complet

Evo Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament generos de 54mp, cu 2 camere decomandat, la etajul 4, intr-un bloc cu lift si supraveghere video. Apartamentul este special conceput pentru cei care isi doresc un spatiu aerisit si totodata confortabil.

Imobilul este compartimentat si dotat astfel: dormitorul, zona de relaxare dupa o zi grea, prevazut cu un pat matrimonial spatios, ofera linistea de care aveti nevoie.

Bucataria openspace, perfecta in zilele in care gasiti inspiratie pentru arta culinara, va sta la dispozitie cu un aragaz, hota, frigider si un spatiu pentru depozitarea cartilor de bucate.

Zona de living, va intampina cu un coltar generos pentru momentele petrecute alaturi de prieteni, cu iesire spre balcon in cazul in care veti dori sa admirati privelistea si natura.

Apartamentul este dotat cu aer conditionat, centrala proprie iar apometrele sunt echipate cu un modul radio, cu citire automata, usa metalica si masina de spalat rufe noua.

Scara blocului este curata, lift nou si vecini linistiti. In apropierea apartamentului se gasesc magazine, benzinarii, scoli si gradinite, iar pentru a evita algomeratia din trafic, statia de autobuz de afla la 5 minute distanta.

Apartamentul se inchiriaza pentru mimim 1 an la pretul de 390/ luna si se percepe 1 garantie, contravaloarea unei chirii, ce se va recupera la finalizarea contractului.

Pentru vizionarea acestui apartament nu ezitati sa ne contactati, atat telefonic cat si pe WhatsApp la numarul de telefon: 0770931235





ID intern agentia imobiliara, Evo-Imobiliare: 2153

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici