Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere, decomandat, Postavarul

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 350 EUR
Zona

Titan

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

49

An finalizare construcție
1968
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

0% comision

Iti cauti o chirie intr-un cartier bun, la un pret corect?

Am pentru tine un apartament de 2 camere pe str. Postavarul, aproape de intersectia cu Bd. 1 Decembrie.

Apartamentul este la etajul 3/4, intr-un bloc construit spre sfarsitul anilor ‘60, bloc curat, cu locatari linistiti.

In ce priveste mobilierul, avem asa: aproape tot mobilierul din sufragerie este nou (exceptie fac masa si scaunele), mobilierul din dormitor este nou si tot nou este si mobilerul din bucatarie, cel cu corpurile multe de depozitare. In camere a fost schimbat parchetul, au fost puse covoare noi in casa. Pentru depozitare, mai este un dulap incapator pe hol, dupa cum poti vedea in poze si o debara cu acces din bucatarie.

Finisajele sunt mai vechi, apartamentul a fost igienizat si curatat recent de proprietari, ca sa fie predat chiriasilor intr-o stare cat mai buna.

Orientarea este Sud-Est, in gradina din fata blocului sunt copaci, asa ca apartamentul este luminos, fara a fi acoperit de soare dupa-amiaza.

Blocul este reabilitat, ceea ce face sa fie o temperatura buna in casa si iarna.

Zona: cum am spus, esti pe str. Postavarul, aproape de intersectia cu Bd. 1 Decembrie. Cea mai apropiata statie metrou, la 13-15 min. de mers, este statia 1 Decembrie. Conexiunea la mijloacele de transport STB este foarte buna: autobuzele 301, 311 - care merg pana la statia de metrou Titan, tramvaiele 19 si 40 sunt la 3 min.
Ai in apropiere Auchan Titan, Penny, Supeco, parcul IOR, parcul Titanii.

Cautam chiriasi seriosi, care sa locuiasca aici pe termen lung.
Id intern: RU16763

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici