Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere etaj2 bloc nou

Bistrita, Bistrita-Nasaud Acum o săptămână 60.000 EUR
Zona

Centura

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

44

An finalizare construcție
2016
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Complet

Apartamentul se află într-un bloc nou construit, situat la etajul 1, având o suprafață utilă de 44 metri pătrați și un balcon de 3 metri pătrați. Interiorul este complet mobilat și utilat, finisat modern cu mobilier contemporan de calitate superioară.

Livingul este luminos și aerisit, decorat cu gust în nuanțe neutre și accente colorate. Dispune de o canapea confortabilă, o masă de cafea elegantă și un ansamblu de mobilier minimalist pentru TV și depozitare.

Bucătăria este complet echipată cu aparatură modernă, inclusiv frigider, cuptor electric, plită cu inducție, hotă și mașină de spălat vase. Mobilierul bucătăriei este funcțional, cu spații generoase de depozitare și finisaje lucioase.

Dormitorul este mobilat cu un pat matrimonial confortabil, dulapuri spațioase și noptiere, toate în tonuri coordonate pentru a crea o atmosferă relaxantă și odihnitoare.

Baia este dotată cu obiecte sanitare moderne, incluzând o cabină de duș cu hidromasaj, lavoar cu spațiu de depozitare și o oglindă mare, iluminată.

Balconul de 3 metri pătrați oferă un spațiu perfect pentru relaxare, decorat cu mobilier de exterior, ideal pentru a savura o cafea sau pentru a petrece momente plăcute în aer liber.

În plus, apartamentul beneficiază de finisaje moderne, cum ar fi parchet laminat de calitate, gresie și faianță în bucătărie și baie, ferestre termopan și uși interioare elegante. Sistemul de încălzire este eficient, asigurând confortul termic pe tot parcursul anului.

Locuința este ideală pentru cei care doresc să se mute imediat, fără a mai avea grija amenajărilor, oferind un confort deosebit și un design contemporan într-un bloc nou și bine construit.
Cod ofertă / ID BLITZ: P127487
Id intern: P127487

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici