Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere - loc de parcare-2 boxe - Bd. Marasesti

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 94.000 EUR
Zona

Marasesti

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

58

An finalizare construcție
1930
Etaj
1
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Complet

COD PROPRIETATE - CP1958666


Vă prezint un apartament cu un caracter aparte, situat în inima Sectorului 4, pe Bulevardul Mărășești, într-o clădire emblematică construită în anii '30. Cu o arhitectură care îmbină eleganța tradițională cu confortul modern, acest imobil cu regimul de înălțime S+P+2ET

Localizat la etajul 1, acest apartament oferă o vedere spre stradă și se bucură de vecinătatea cu Manastirea Radu Voda, Bulevardul Cantemir și Pasajul Unirii.


Cu o suprafață bine gândită, apartamentul este compus din două camere luminoase și spațioase, ce pot fi personalizate după preferințele dvs., și include dependințe pentru a satisface toate nevoile de confort ale unei locuințe moderne. Cele două balcoane adaugă un plus de eleganță și oferă un spațiu perfect pentru a vă relaxa în aer liber.

Imobilul este completat de două boxe la subsol, asigurând astfel suficient spațiu pentru depozitare, iar locul de parcare privat este un avantaj considerabil într-o zonă unde parcarea poate fi o provocare.

Apartamentul este vândut complet mobilat, inclusiv cu două unități de aer condiționat, conform fotografiilor, iar electrocasnicele pot fi achiziționate separat, oferindu-vă libertatea de a vă personaliza spațiul după propriul gust și necesități.

Cu o combinație perfectă între istorie, confort și facilități moderne, acest apartament reprezintă o oportunitate rară, oferind totodată acces rapid către numeroase puncte de interes cultural, comercial și de divertisment.
Id intern: P1367

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 2.5%
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici