Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere, mobilat personalizat utilat Scala Frunzisului

Cluj-Napoca, Cluj Acum o lună 200.000 EUR
Zona

Zorilor

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

60

An finalizare construcție
2022
Etaj
parter
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Ofer spre vânzare un apartament cu 2 camere, semidecomandat, în suprafață utilă de 59,6 mp, + 2 balcoane în suprafață totala de 17,2 mp, în blocul nou Scala de pe strada Frunzișului zona LIDL. Se poate utiliza ca spatiu de locuit sau birou.
Preț negociabil.

Motivul vănzarii este acela de a ne muta la casă.

Apartamentul se vinde mobilat și utilat, având amenajare premium modernă, realizată de designer, generând un spațiu optimizat, prietenos și foarte confortabil, conform fotografiilor.

Se poate achiziționa și locul de parcare subteran, în suprafață de 19,98 mp, aferent acestui apartament, cu suma de 15.000E.

Apartamentul este format din hol, living, bucatarie open space, dormitor și baie. Terasa de 11.7 mp, aferentă zonei de living și bucătărie, este situată la parterul înalt al blocului, iar balconul de 5,5 mp are ieșire directă în zona verde părculeț.

Holul spațios are o lungime de 6,5m și o lățime de 2,24m, la intrare având mobilier personalizat cu spatii de depozitare pe unul din pereti, cu o masina de spalat incorporata.

Livingul este de asemenea cu mobilier modern personalizat, având o nișă pentru televizor, amenajarea apartamentului fiind proiectata de architect designer, cu elemente de rigips si lumina LED. Mobilierul este din MDF si acopera o mare parte din pereti, generând o multitudine de spatii de depozitare.
Setul modular de fotolii cu sistem electric recliner asigură momentele de relaxare și recreere, iar canapeaua este extensibilă.

Bucătăria deși este open space, este clar delimitată, putând fi separată cu perete sau usi de sticlă, existand 2 usi de acces la terasă. Este utilata cu frigider congelator, masina de spalat vase, cuptor electric, incorporate în mobilierul personalizat, cu multe spații de depozitare. Avem de asemenea plita cu inductie, hota telescopica, toate electrocasnicele fiind Electrolux.

Dormitorul este de 13,36 mp, având un dresing pe unul din pereți cu multe rafturi și sertare, pat pe mijloc și 2 noptiere, cu balconul cu vedere la spațiul verde.

Baia este moderna, personalizata, de calitate, cu cadă, dulap pentru depozitare diverse, sertar sub chiuvetă, oglinda luminata, banda LED, etc.

Centrala termica este incorporata in mobilierul bucătăriei, iar sistemul de incalzire este integrat in pardoseala. Racirea în zilele călduroase se poate face prin intermediul aerului conditionat.

Iluminarea artificiala se face cu becuri LED economice. In apartament pe jos exista parchet in hol, dormitor, living. iar in baie si zona de bucatarie, gresie.

Usa de la intrare este metalica, in interior sunt usi de culoare alba, iar tamplaria de aluminiu exterioară este de calitate, asigurând atât o bună izolare fonică și termică.

Imobilul este o constructie noua, finalizata in 2022, bloc cu 15 etaje si 3 niveluri cu parcari subterane, dotat cu 2 lifturi, sistem de incalzire pe holul de acces interior, sistem de supravegere video, video-interfoane, sistem de protectie automat contra incendiilor autorizat, etc.

Vă aștept la o vizionare!

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici