Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere, mobilat, utilat, etaj 1, Valea Lupului

Valea Lupului, Iasi Acum 6 luni 57.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

40

An finalizare construcție
2013
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Complet

Agentia Evo Imobiliare va prezint spre vanzare un apartament in Valea Lupului. Este vorba despre un apartament cu 2 camere, situat la etajul 1 al unui bloc construit in 2013, loc de parcare.
Apartamentul are suprafata utila de 40 metri patrati. se vinde complet mobilat si utilat, ceea ce il face gata pentru mutare imediata, aveti optiunea de a-l achizitiona si nemobilat.
Proprietatea este intabulata, ceea ce inseamna ca totul este in ordine din punct de vedere legal, garantandu-va o tranzactie sigura si fara griji.

Pretul acestui apartament cu 2 camere este doar 58,000 euro pentru varianta mobilata si utilata, ideal pentru investite

Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0757 858 142. Suntem disponibili si pe Whatsapp, Viber si Telegram pentru a va raspunde la intrebari sau pentru a va oferi mai multe detalii.

Echipa noastra de profesionisti este aici pentru a va ajuta sa gasiti locuinta perfecta in Valea Lupului. Nu ezitati sa ne contactati si sa va bucurati de confortul si calitatea vietii.

ID intern agentia imobiliara, Evo-Imobiliare: 2527

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici