Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere modern, bloc nou, loc parcare subteran Sud

Constanta, Constanta Acum o lună 460 EUR
Zona

Sud

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

64

An finalizare construcție
2010
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat

Persoana fizica, ofer spre inchiriere pe termen lung
Apartament de 2 camere decomandate, spatios (64 mp), orientat catre est, cu balcon si loc de parcare subteran, situat in bloc nou pe strada Theodor Sperantia.

Apartamentul este modern, mobilat pe comanda cu mult bun gust si dispune de multiple spatii de depozitare, dar si de electrocasnice moderne, incalzirea fiind asigurata de centrala pe gaz.
Exista deasemenea aer conditionat, insa orientarea spre est, izolatia blocului, precum si rulourile exterioare asigura o eficienta energetica superioara pe tot parcursul anului.

Locul de parcare subteran este securizat cu usa actionata cu telecomanda, iar accesul in scara blocului se face din parcare.

Balconul este locul perfect de relaxare, fiind orientat catre rasaritul soarelui si avand priveliste catre o mica livada, iar
imobilul este linistit, ferit de zgomotul traficului rutier.
Cu toate acestea, in proximitate exista atat statie de autobuz, cu acces direct in centrul orasului, cat si complex comercial, dar si un super-market Lidl.
Pentru orice alte intrebari si poze suplimentare, va sunt la dispozitie la numarul zerosaptedoipatrusaptenouanouatreiunuunu.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici