Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere modern, parcare, zona Piata Mihai Viteaz

Cluj-Napoca, Cluj Acum o lună 550 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

55

An finalizare construcție
2020
Etaj
1
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

Apartament cu doua camera, parcare subterana, situat într-un imobil cochet, poziționat în zona Semicentrală a orașului, in apropiere de cladirile de birouri de la Scala Center, NTT DATA si Bosch Engineering Center.

INAD IMOBILIARE vă propune spre inchiriere acest apartament de doua camere, poziționat la etajul 1 al unui imobil nou construit, dispus pe 4 etaje, situat în zona semicentrală a orașului, oferind acces extrem de facil spre mijloacele de transport în comun, restaurante, cafenele și multe alte puncte de interes în apropiere.
Apartamentul se desfășoară pe o suprafață utilă de 55 mp, este complet finisat, mobilat și utilat modern, cu materiale și electrocasnice de calitate, masina de spalat vase, apartat de aer conditionat, iar confortul termic este oferit de centrala termică proprie de apartament.
Apartamentul este compartimentat astfel; living cu bucatarie, dormitor, baie, balcon, hol, locuinta se inchireaza complet mobilata si utilata, impreuna cu un loc de parcare subteran la pretul de 550 euro.
Disponibil imediat!
Pentru mai multe detalii, vă invităm să programați o vizionare pentru a vă convinge de frumusețea și potențialul acestei locuințe!
Id intern: P111276

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici