Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere NOU+loc parcare|Novum zona Politehnic...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 10 luni 650 EUR
Zona

Politehnica

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

55

An finalizare construcție
2022
Etaj
8
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
 Preț negociabil
 Ansamblu rezidențial

Va prezentam spre inchiriere un apartament de 2 camere, decomandat, localizat la etajul 8 intr-un bloc construit in anul 2022 si finisat in 2023. Apartamentul propus spre inchiriere este nou-nout, mobila si electrocasnicele sunt noi, nefolosite, iar apartamentul se afla la prima inchiriere. Apartamentul are si un loc de parcare in parcarea subterana.

Apartamentul se compune din 2 camere - living si dormitor complet mobilate si utilate, bucatarie deschisa, baie cu cada si balcon spatios. Bucataria este mobilata si utilata cu: plita gaz, cuptor electric, hota, frigider si masina de spalat vase.
Baia are cada, spatii depozitare si masina de spalat rufe, iar dormitorul si sufrageria sunt complet mobilate oferind tot confortul necesar.

Apartamentul se incalzeste cu centrala proprie si incalzire in pardoseala iar, pentru perioada de vara, in apartament gasim aparate de aer conditionat in ambele camere.

Blocul se afla foarte aproape de Universitatea Politehnica Bucuresti, la 400m de statia de metrou Politehnica (cca 5 minute de mers pe jos) si la 800m de Gradina Botanica si Muzeul Cotroceni (aprox 10 minute de mers pe jos). Centrul comercial AFI Cotroceni se afla la 700m distanta, cca 9 minute de mers pe jos. In proximitate gasim clinici medicale, mici magazine si supermarketuri, cafenele, restaurante, sala de fitness, sala de catarare si locuri de joaca pentru copii.

Nu se accepta animale de companie.
Se percepe 1 luna chirie in avans + 1 luna garantie.

Confort: Lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici