Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 Camere One Cotroceni Park | Zona Cotroceni | Lo

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 săptămâni 700 EUR
Zona

Cotroceni

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

55

An finalizare construcție
2024
Etaj
2
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
10
Mobilat/Utilat
Parțial

Andrei Matzal ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Imobiliare

Apartament 2 camere semidecomandat modern situat la etajul 2 din 10 al unui imobil finalizat in anul 2024, facand parte din complexul One Cotroceni Park, Acesta se afla la prima inchiriere si este partial mobilat, bucataria urmand sa fie mobilata in totalitate.
Locuinta dispune de materiale si finisaje premium, centrala proprie, aer conditionat, un balcon si un loc de parcare la subteran inclus in pret.'
Locatia reprezinta un avantaj metroul Academia Miliatara se afla la doar 5 minute de mers pe jos, de asemenea in zona se regasesc multiple facilitati.

Andrei Matzal ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Real Estate

Modern semi-detached 2-room apartment located on the 2nd floor of 10 of a building completed in 2024, part of the One Cotroceni Park complex, It is on the first lease and is partially furnished, the kitchen will be fully furnished.
The house has premium materials and finishes, its own central heating system, air conditioning, a balcony and an underground parking space included in the price.'
The location is an advantage, the Academia Miliatara metro station is only a 5-minute walk away, and there are also many facilities in the area.________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6088

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%
Nr. locuri parcare: 10-20

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici