Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere Quadra Place, Politehnica - Pasaj Lujeru

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 450 EUR
Zona

Militari

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

79

An finalizare construcție
2010
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
8
Mobilat/Utilat
Complet

Apartamentul este situat in complexul rezidential Quadra Place, in zona Politehnica - Pasaj Lujerului. De la locatie, pana la iesirea catre Soseaua Virtutii sunt aproximativ 10 minute de mers pe jos, iar pana la Bd. Iuliu Maniu sunt aproximativ 13 minute distanta de mers pe jos. Vei locui intr-o comunitate unita si linistita, cu acces controlat si paza permanenta. Locatia proprietatii este accesibila, in special daca lucrezi in zonele invecinate, ori daca iti doresti sa inchiriezi proprietatea in interes de studiu, pentru a ajunge mai usor catre facultatile din apropiere.

De la iesirea din bloc, la 13-15 minute la pas ai acces la Metrou Lujerului, insa prin stradutele din apropiere ai acces si la metrou Petrache Poenaru. Poti ajunge rapid si catre statiile de tramvai si autobuz, la pas parcurgi o distanta de 10 minute pana la cele mai apropiate statii. Necesarul de cumparaturi poate fi facut din magazinele din apropiere.

Blocul din care face parte apartamentul are 8 etaje, iar proprietatea se afla la etajul 1.

Apartamentul are suprafata mare, este spatios, 78 de mp utili totali, 2 camere, o bucatarie, baie si un balcon deschis. Se inchiriaza asa cum se vede in fotografii. Proprietarii au pus la dispozitie toate electrocasnicele necesare locuirii.

Incalzirea se face prin centrala pe bloc.
In aria complexului locuitorii au acces exclusiv la parc. Proprietatea poate veni la pachet si cu loc de parcare, pretul chiriei + loc parcare este de 500 de euro.
Id intern: P87114

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici