Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere si balcon mobilat utilat Calea Surii Mic

Sibiu, Sibiu Acum 4 săptămâni 65.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

39

An finalizare construcție
2015
Etaj
2
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

Va propunem in EXCLUSIVITATE COMISION 0%, un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 4 etaje, intabulat, izolat termic, interfon la intrare, cu o suprafata totala de 53 mp din care 39 mp utili si 1 balcon de 6 mp, pozitionat intr-o zona de blocuri nou construite. O zona in plina dezvoltare unde se afla de asemenea spatii comerciale, loc de joaca pentru copii si spatii verzi de relaxare mai exact pe Calea Surii Mici, cartier Magnolia, in Sibiu.
In imediata apropiere se afla zona Industriala de Vest, Centrul Istoric al orasului Sibiu, iar in proximitatea imobilului se va construi noul Spital Judetean.
Accesul la imobil se va face de pe o strada asfaltata si iluminata public, acesta mai ofera acces foarte usor spre autostrada si aeroportul orasului.
Apartamentul este compus din hol, living cu bucatarie open-space, dormitor, baie, balcon cu acces atat din living cat si din dormitor.
Predarea apartamentului se va face mobilat si utilat, cu mobilier bucatarie, mobilier living, mobilier dormitor si mobilier baie, parchet, gresie, faianta, centrala termica, calorifere.
Este ideal pentru familii la inceput de drum sau si pentru investitie pe termen lung.

Pret: 65.900€
Cod ofertă / ID: P19874
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

Id intern: P19874

Confort: 2
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici