Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere, Unirea

Unirea, Bistrita-Nasaud Acum 3 zile 49.500 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

40

An finalizare construcție
2010
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3

Va prezentam un apartament deosebit de vanzare, amplasat in judetul Bistrita-Nasaud, intr-o zona privilegiata a localitatii Unirea, putin retras de la DN17. Aceasta proprietate imbina perfect confortul si utilitatea, fiind ideala pentru o persoana sau un cuplu.

Cu o suprafata de 40 de metri patrati, acest apartament dispune de living open space, dormitor, baie si un balcon inchis, fiind situat la parterul cladirii. Cu un design decomandat si confortabil, acesta ofera intimitate si functionalitate in acelasi timp.

Construit in anul mai nou de 2000, acest apartament este foarte bine intretinut si reprezinta o achizitie excelenta pentru cei care doresc sa se mute intr-o locuinta moderna si confortabila. Livingul open space, dormitorul, baia si balconul generos de aproximativ 7 metri patrati sunt amenajate cu bun gust, mobilate si utilate complet, fiind pregatite pentru a primi noii proprietari.

Amplasarea sa intr-o zona linistita ofera un mediu placut si relaxant, iar totodata, beneficiati de acces facil la principalele facilitati ale orasului, precum mall-ul B1 Shopping Center, restaurantele KFC si Kaufland, supermarketurile LIDL si Selgros, dar si un cinematograf. De asemenea, centrul orasului Bistrita se afla la doar 10 minute distanta cu masina.

Pretul acestui apartament este de 49500 euro, reprezentand o oportunitate avantajoasa pentru viitorii proprietari. Cu o suprafata utila de 40 de metri patrati, acesta ofera un spatiu generos, intr-un cartier prietenos si cu facilitati la indemana.

Daca doriti sa va mutati intr-un nou camin, intr-o locuinta moderna si confortabila, acest apartament este alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Contactati-ne si va vom oferi toate informatiile de care aveti nevoie.
0371237339

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici