Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere | Zona Pipera - Pipera 1 Residence | Fin

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 119.980 EUR
Zona

Pipera

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

63

An finalizare construcție
2021
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
5
 Nu include TVA

Mara Manea ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Imobiliare:


Bine așezat în zona Pipera, acest apartament reprezintă o oportunitate excelentă de achiziție pentru cei în căutarea unei locuințe confortabile și moderne într-o zonă de prestigiu. Cu o suprafață generoasă și finisaje de calitate superioară, acest apartament reprezintă un spațiu primitor și elegant, potrivit pentru o familie sau pentru cei care apreciază confortul.

La intrarea în apartament vei fi întâmpinat de un hol spațios și luminos, care oferă acces către toate încăperile principale. Livingul este un spațiu generos și luminos, perfect pentru relaxare și petrecerea timpului liber alături de familie și prieteni. Bucătăria este integrată în living.

Apartamentul dispune de un dormitor, oferind un mediu liniștit și relaxant pentru odihnă. Dormitoarul este luminos și bine ventilat, iar finisajele sunt atent alese pentru a crea o atmosferă plăcută și reconfortantă. Există, de asemenea, o baie, care este dotata cu obiecte sanitare de calitate superioară.

Printre caracteristicile suplimentare ale acestui apartament se numără balcon, sistem de securitate, vedere panoramica.

Locația este un alt avantaj major al acestui apartament. Pipera 1 este o zonă exclusivistă și căutată, cu acces ușor la facilități precum centre comerciale, restaurante, parcuri și școli de calitate. Totodată, conectivitatea excelentă către alte zone ale orașului face din Pipera 1 o locație ideală pentru cei care doresc să se bucure de avantajele vieții urbane.

Detaliile finisajelor interioare:
• Parchet de 10 mm grosime, rezistent în camere și holuri;
• Gresie și faianță Marazzi în bucătărie și băi;
• Cabine de duș ergonomice de înaltă calitate marca Sanswiss, care nu lasă urme de calcar;
• Tâmplărie Salamander PVC cu 5 camere și geam tripan, low-e, pentru o bună izolare fonică și termică, reflectând razele
solare în timpul verii;
• Uși interioare Pinum din furnir cu foaie celulară pentru izolare fonică;
• Ușa de la intrare Pinum metalică.________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: XBMO0031S

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici