Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere-zona Tractorul

Brasov, Brasov Acum 6 zile 108.000 EUR
Zona

Tractorul

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

53

An finalizare construcție
2023
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12

Beluga Top Estate va invita sa descoperiti acest apartament de 2 camere situat pe strada Tiberiu Eremia, parte din Ansamblul Grandis Residence, la doar 2 minute cu masina de Coresi Mall. Cu o suprafata generoasa de 53mp, plus o terasa de 5mp, acest apartament ofera un spatiu confortabil si functional pentru o viata de calitate.

Cu o structura decomandata si amplasat la etajul parter din 8, apartamentul este compartimentat astfel: hol de intrare, spatiu de depozitare, grup sanitar cu cada, bucatarie, dormitor si sufragerie cu iesire pe terasa, oferind fiecarui spatiu un scop bine definit.

Construit din caramida pe cadre de beton armat, izolat termic, cu tâmplarie PVC cu 3 foi de sticla, centrala termica cu termostat, videointerfon si finisaje premium, acest apartament promite confort si siguranta. De asemenea, beneficiaza de garantie timp de 2 ani pentru toate finisajele.

Cu toate acestea, apartamentul este liber la vanzare, oferindu-va posibilitatea de a va transforma visul intr-o realitate. Nu ezitati sa ne contactati pentru o vizionare si pentru a va convinge de potentialul acestui apartament.

Confort: 2
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici