Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere,mobilat si utilat,etaj 2, Centru-Biserica Catolica

Piatra Neamt, Neamt Acum 4 săptămâni 66.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

50

An finalizare construcție
1961
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată

APARTAMENT 2CAMERE, ELEGANT, MODERNIZAT INTEGRAL, MOBILAT ȘI UTILAT, ETAJ 2, ZONA CENTRU – BISERICA CATOLICĂ, 66.900 EURO
Dacă sunteți în căutarea unui apartament pentru locuit sau pentru o investiție imobiliară, cu un ambient plăcut, armonios și atrăgător, care nu necesită investiții suplimentare, FORTUNA IMOBILIARE vă oferă posibilitatea de a cunoaște beneficiile acestei proprietăți cu o structură decomandată, amplasată în zona centrala a municipiului Piatra Neamț, la etajul 2, in bloc cu 4 nivele.
Apartamentul, cu o compartimentare inteligentă/eficientă, în suprafață totalăde 49,96 mp, foarte însorit și luminos, este renovat integral recent cu materiale de calitate superioară importate din Italia, iar finisajele răspund unor exigențe înalte de estetică, funcționalitate și confort. Se remarcă prin modul de amenajare atractiv - atenție la detalii, bun gust si rafinament -, ce oferă o atmosferă de cămin locuinței.
Imobilul, compus din hol, baie, bucătărie, 2 camere și balcon, beneficiază de multiple îmbunătățiri: centrală termică Ariston performantă, termopane ( inclusiv balcon ), ușă antiefracție la intrare, interfon, uși interioare din lemn masiv, gresie, faianță, parchet, instalațiile electrică, termică și sanitară noi ( cu montaj îngropat). Instalația electrică este prevăzută cu circuite electrice individualizate pentru fiecare încăpere și siguranțe separate pentru fiecare consumator electrocasnic. Sistemul de lumini este realizat pe leduri și spoturi economice.
Pentru o mai bună eficientizare a spațiului și creșterea confortului, apartamentul este transformat în decomandat ( din semidecomandat ), fără a fi afectată structura de rezistență, modificările având un caracter reversibil.
Orientarea cardinala vest și sud, cumulat cu termosistemul exterior asigură confort termic și eficiență energetică.
Este echipat complet cu tot necesarul unui trai confortabil ( mobilă nouă, tv, combină frigorifică Beko, plită aragaz, cuptor electric și hotă- Whirpool, centrală termică nouă Ariston etc.),iar dispoziția posesiei se face la semnarea actelor de vânzare.
Preț 66.900 euro.
Pentru o prezentare detaliată a acestui imobil, oferirea unor informații suplimentare și programarea unei vizionări, vă invităm la sediul nostru: Fortuna Imobiliare, situat pe str. M. Eminescu, nr. 35, ap. 13, parter, lângă fostul Tribunal, tel. contact 0755.270.041.
Your comfort is our priority !
Oferta noastră completă o găsiți aici: https://imobiliarefortuna.ro/

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici