Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere, 69mp, orientare sud-estica, Piata Flora

Cluj-Napoca, Cluj Acum 2 luni 205.000 EUR
Zona

Manastur

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

69

An finalizare construcție
1972
Etaj
parter
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Parțial

Blitz ofera spre vanzare un apartament de 3 camere in apropiere de Piata Flora, din cartierul Manastur. Apartamentul este situat intr-o zona foarte cautata, fiind ideala pentru o familie. In imediata apropiere se regaseste Piata Flora, asa ca veti avea posibilitatea de a va face cumparaturile rapid si usor, scoala gimnaziala "Ion Creanga", scoala generala "Octavian Goga", liceul "Prodeo", plus numeroase facilitati precum banci, farmacii, iar cea mai apropiata statie de autobuz la 300m de mers pe jos.
Apartamentul este situat la parterul unui bloc de 4 etaje, bloc reabilitat termic, intr-o zona retrasa de la strada principala. Apartamentul a fost renovat complet in 2016, moment in care s-au inlocuit instalatiile de apa si electrica. Centrala termica a fost schimbata anul trecut, impreuna cu caloriferele. In bucatarie, hol si baie veti beneficia de incalzire in pardoseala pentru extra confort.
Apartamentul are o compartimentare semidecomandata, fiind compus dintr-un hol spatios, bucatarie separata dotata cu o camara, living cu iesire pe balconul inchis cu termopan, 2 camere, 1 baie cu geam si alt hol cu spatiu de depozitare.
Apartamentul se preda partial mobilat si utilat, insa bucataria este completa, fiind dotata cu masina de spalat vase, cuptor electric, plita pe gaz, hota, combina frigorifica, plus masina de spalat cu uscator.
Un mare avantaj il reprezinta parcarea si garajul de care dispune apartamentul, acestea fiind deja alocate acestui apartament.
Daca sunteti in cautarea unui adevarat camin intr-o zona accesibila si cu multiple facilitati, acesta este apartamentul pe care il cautati! Va asteptam la vizionare!
Cod ofertă / ID BLITZ: P127702
Id intern: P127702

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Nr. locuri parcare: 1

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici