Anunțul a fost dezactivat!

APARTAMENT 3 CAMERE TITAN BASARABIA - Metrou Muncii

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 500 EUR
Zona

Basarabia

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

58

An finalizare construcție
1977
Etaj
1
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
10

Oferta Exclusiva. Avem cheile proprietatii.

VANZARE APARTAMENT 3 CAMERE GHEORGHE PETRASCU - MUNCII - BASARABIA

NOU - TUR VIRTUAL!
OFERTA EXCLUSIVA GALAXYIMOB
AVEM CHEILE PROPRIETATII!

Cum as descrie primul sentiment pe care l-am avut cand am pasit in acest apartament?
Simplu, home sweet home.

Fiecare apartament pe care il preiau in portofoliu are o poveste, povestea acestuia, ca de altfel a tuturor apartamentelor incepe cu proprietarii, ei sunt cei care inainte de al oferii spre inchiriere ii contureaza povestea, iar TU poti sa fi cel care ii da viata spatiului, pe care nu l-as mai mai numi spatiu ci CASA, CASA TA in care iti poti face propria poveste de poveste.

Hai sa iti povestesc nitel despre acest loc, viitoare ta CASA are o suprafata de aproximativ 64 mp utili, compartimentare de tip SEMIDECOMANDATA, pozitionata la etajul 1 al unui imobil cu 10 nivele, constructie aferenta anului 1977, reabiltat termic cea ce este un plus enorm atat pentru zilele toride de vara cat si pentru zilele geroase din timplu ierni.

Ne vom intalni pe strada Gheorghe Petrascu, nr. 14A, si vom urca impreuna asa cum am spus mai sus la etajul 1. De cum vei pasi o sa fi uimit de cata caldura emana. La intrarea in apartament pe partea stanga ai un spatiu perfect pentru a fi folosit ca spatiu depozitare incaltaminte si un cuier, in fata usi de la intrare avem BUCATARIA mobilata cu mobilier specific de bucatarie, masa cu 4 scaune si utilata cu PLITA PE GAZ, CUPTOR, HOTA, FRIGIDER SI EXPRESOR DE CAFEA. Ne intoarcem in HOL, si passim spre LIVING ROOM, spatiul in care probabil iti vei petrece cele mai mult timp, acesta este mobilat cu gust si nu da senzatia de prea plin, ai o canapea extensibila un fotoliu si mobileir media pe care este asezat in TV. HOL ce face legatura cu partea de dormitoare este preferatul meu deoarece are pe toata lungimea lui montate dulapuri mari pregatite sa gazduiesca hainele tale, tot aici dar langa BAIE este si MASINA DE SPALAT RUFE montata (nu o vezi deoarece sunt usile inchise la spatiu ce o gasduieste). BAIA are cada (aviz fetelor care isi doresc cada plina cu spuma si relaxare). Pe partea dreapta gasim DORMITOARELE ambele mobilate unul cu pat matrimonial iar unul cu un pat mai micut. Din dormitorul 1 (asa cum este numit in foto dormitorul matrimonial) ies in BALCON, balcon care este inchis si, si aici ai un raft care iti v-a fi util (borcale cu dulceata de la mama ta vor sta perfect pe raftul din balcon).
DOTARI: Plita pe gaz, Cuptor electric, hota, Frigider, Masina de spalat Rufe, Aer conditionat.
LOCALIZARE; Str. Gheorghe Petrascu, nr. 14A.
VECINATATI: Parcul Gheorghe Petrascu fix langa bloc, Statia de metrou PIATA MUNCII (1.2 km) aproximativ 17 minute de mers pe jos, Parcul National (fost 23 August), Complexul sportiv national Lia Manoliu, Arena Nationala, , Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), Spitalul Clinic Victor Gomoiu, Scoala Gimnaziala de Arte nr. 5, Scoala Gimnaziala Leonardo da Vinci. Numeroase magazine alimentare, unitati bancare, farmacii etc.

Si pentru ca nu vreau sa plictisesc prea mult cu o descriere a zonei, desi stiu sigur ca de ai ajuns pe acest anunt sti zona foarte bine, te invit sa urmaresti TURUL VIRTUAL care te va ajuta foarte mult sa iti faci o idee legata de cum este impartirea, de asemenea te invit sa arunci o privire pe fotografi unde ai 2 foto cu harta, aceasta te va ajuta sa iti dai seama de distanta pana la metrou sau poti verifica singur utilizand google maps pentru a vedea ca toate informatiile scrise in acest anunt sunt cat se poate de reale (daca ai citit tot anuntul ai vazut ca am scris strada si numarul, deci iti va fi usor sa verifici).

Ce zici? Esti convis cat de cat? Atunci apeleaza numarul de telefon afisat si hai sa programam o vizionare.


PRET: 500 euro/luna
MODALITATE de plata: 1 luna AVANS 1 luna GARANTIE COMISON

In cazul in care te afli pe un site ce nu suporta optiune de TUR

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici