Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere complet mobilat si utilat, Micalaca, ...

Arad, Arad Acum 11 luni 89.000 EUR
Zona

Micalaca

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

68

An finalizare construcție
1987
Etaj
2
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
 Preț negociabil

ID: CP1697730
Golden Real Estate vă propune spre vânzare un apartament cu 3 camere situat la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje, din zona 500, Micălaca.
Suprafața utilă a acestei proprietăți este de 68 m2 fiind compartimentată astfel: intrarea se face intr-un hol lung unde chiar vis a vis de intrare, pe partea dreaptă regăsim un prim dormitor, complet mobilat si utilat. Avansând pe hol, întâmpinăm o baie de serviciu, urmată fiind de bucătăria mare si spațioasă cu loc de luat masa. Bucătăria este complet mobilată si utilată: mobilier specific de bucătărie, echipat cu plită pe gaz, cuptor electric marca Bosch, mașină de spălat vase marca Bosch, combină frigorifică, mașină de spălat rufe cu uscător inclus aflată încă în garanție si poziționată in spațiul prevăzut cămării din zona bucătăriei, împreună cu centrala termică . Livingul generos, cu un design atractiv si modern a fost extins si cu suprafața aferentă balconului, mare pe toată lungimea camerei, acesta fiind de asemenea mobilat si utilat corespunzător. Un alt hol mic amenajat ca spațiu de depozitare/dressing pe partea stângă ne conduce spre baia principală (prevăzută cu cadă si geam pentru aerisire) si ulterior spre dormitorul matrimonial complet mobilat si echipat.

Proprietatea a fost recent renovată si beneficiază de următoarele îmbunătățiri: ușă metalică la intrare, geamuri termopane tripan, recent schimbate prevăzute cu jaluzele exterioare la cele două dormitoare, ușile interioare schimbate, centrală termică si aparat de aer condiționat.

Proprietatea este foarte bine situată, zonă fiind una liniștită, foarte aproape de școala generală Caius Iacob, mijloacele de transport in comun si alte puncte importante de interes in zonă: magazine, farmacii, supermarket, parcuri etc.

Preț: 89.000 euro, ușor negociabil.
Agent Golden Real Estate.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici